REVIEW

Lăsați tristețea și dezamăgirea în 2022: 5 modalități de a scăpa de trecut și a intra cu forțe noi în 2023

Foto: Pinterest.com

Înainte de începutul unui nou an, oamenii au o dorință puternică de a-și schimba viața. Din păcate, este aproape imposibil să schimbi viitorul fără a renunța la trecut. De aceea, este necesar să începem cu lupta împotriva tristeții și a amintirilor rele.

Cu cât mai repede veți scăpa de gândurile rele și de negativitate, cu atât mai multe șanse de a reuși în orice.

Încetează să te mai lupți cu durerea

Dacă privim cu atenție acest proces, devine clar că, cu cât ne luptăm mai mult cu durerea, disperarea și amintirile rele, cu atât mai mult ne afectează sănătatea și bunăstarea mentală.

Nu mai încercați să schimbați situația – acceptați-o pur și simplu. Ca să poți fi în sfârșit liber. Nu încercați să vă impresionați șeful cu o muncă excesivă, ci mai degrabă încercați să începeți să căutați un alt loc de muncă. Nu încercați să vă reparați faptele rele din dragoste, ci cereți iertare. Dacă partenerul tău nu te iartă, atunci trebuie să pleci. Nu mai bateți în ușa închisă. Asta nu vă va ajuta.

CITEȘTE ȘI: Ești lipsit de chef înainte de Revelion? 9 trucuri care îți schimbă starea de spirit și produc o atmosferă de sărbătoare

Găsiți ceva bun în trecut

Acoperiți amintirile rele cu cele bune și pozitive. Se întâmplă ca aceasta să te ajute să scapi de cele negative, și destul de rapid și eficient. Această metodă funcționează foarte bine atunci când vrei să găsești ceva pozitiv în ceea ce s-a întâmplat. De exemplu, regretați despărțirea, dar încercați să vă gândiți la ceea ce v-a adus în prezent: timp pentru voi înșivă, pentru muncă, pentru creativitate.

Împlinește-ți dorințele

Toată lumea are vise și dorințe. Înainte de începerea noului an, este foarte important să decideți ce vă doriți să obțineți mai mult decât orice altceva. Acest lucru te va motiva. Începutul noului an este întotdeauna un moment pentru a realiza ceva bun și pozitiv. Toată lumea crede că de la 1 ianuarie totul va deveni diferit. Este important să vă amintiți că lucrurile se pot schimba cu adevărat în bine dacă acționați la sfârșitul anului 2022.

„Înghițiți-vă” mândria

Dacă obiectivul dvs. este de a elimina negativitatea și problemele la sfârșitul anului 2022, va trebui să vă cereți iertare, să vă întoarceți la oameni, să vă recunoașteți vina. Aceasta este calea de a găsi pacea și pozitivitatea. Nu așteptați ca cealaltă persoană să inițieze schimbarea. Dacă aveți ceva de discutat și ceva pentru care să vă cereți scuze, acționați. Mândria ta nu merită buna dispoziție a sărbătorilor de Anul Nou. Așa veți lăsa tristețea din anul trecut.

CITEȘTE ȘI: Cum să fii mai productiv în 2023: 9 trucuri care își vor schimba modul de lucru

Fă o listă cu ceea ce vrei să schimbi

Tristețea, negativismul și dezamăgirea intră în viața noastră atunci când nu știm ce ne dorim. Dacă vrei cu adevărat să lași toate acestea în trecut și să întâmpini anul 2023 într-o stare de bună dispoziție, atunci poți pur și simplu să faci o listă cu ceea ce vrei să schimbi cel mai mult. Acest lucru vă va oferi o anumită motivație.

Comentarii: