REVIEW

Le ai şi tu? Ciudăţenii ale corpului întâlnite mai des decât credeai

wikihow.com

Este incredibil, dar aproape toți oamenii, indiferent de locul unde s-au născut, au anumite ciudățenii la care rareori se gândește cineva, tocmai pentru că sunt atât de des întâlnite.

Vezi dacă este o simplă coincidență sau există și explicații logice în spatele acestor anomalii genetice.

Ai și tu o cicatrice pe degetul arătător?

Jurnalistul Oleg Kashin a menționat prima oară acest lucru pe contul său de Tweeter și a sugerat că cicatricea de pe degetul arătător se întâlnește doar la bărbați, dar curând după ce a făcut postarea, mai multe femei i-au răspuns că și ele au un semn. Statistica vine aici cu o explicație, conform căreia dacă ești dreptace și ai o cicatrice pe arătătorul de la mâna stângă, probabil că aceasta ți-a apărut după ce te-ai tăiat sau când ai bătut un cui, remarcă feminis.ro.

CITEȘTE ȘI: De ce gălbenușul ouălor fierte ÎN EXCES devine gri-verzui?

Ai pete albe pe genunchi?

Uită-te mai atent la genunchii tăi, mai ales când ești bronzată, deoarece unii au pete mai mici, alții mai mari sau mai multe, iar fotomodelele folosesc fond de ten sau pudră pentru a ascunde această decolorare. Explicația este că toată lumea a căzut în genunchi când era mică și aceste pete sunt urmele rămase. Dacă ești stângace, decolorarea va fi mai vizibilă pe genunchiul drept și invers.

Vezi mai bine cu unul dintre ochi

Închide câte un ochi pe rând și uită-te cu cel liber la distanță. Dacă ai peste 20 de ani și nu porți ochelari, atunci sigur vei vedea mai bine și mai departe cu unul dintre ochi. Cel mai adesea, nu ai motive de îngrijorare, deoarece unul dintre ochi conduce și creierul formează imaginea completă, dar ar trebui totuși să-ți verifici dioptriile regulat, deoarece, câteodată, să vezi încețoșat la depărtare este un simptom al îmbătrânirii și deteriorării vederii.

Îți poți ridica sprânceana stângă sau pe ambele odată, dar nu o poți ridica doar pe dreapta…

Dacă îți poți ridica ambele sprâncene în același timp sau doar una dintre ele și asupra celeilalte nu ai atât de mult control, înseamnă că ești la fel ca marea majoritate a oamenilor. Totul se întâmplă deoarece mușchii sunt asimetrici, motiv pentru care o parte a corpului poate face mai bine decât cealaltă anumite lucruri. Deși unii oameni reușesc să-și ridice separat ambele sprâncene, acest lucru este destul de rar.

Poți forma un monoclu cu degetele de la o mână, dar nu și un binoclu

Forbalistul Dele Alli poate face câteva lucruri destul de impresionante și cu mâinile, nu numai cu picioarele. El postează pe Instagram diverse figurine cu degetele și fanii încearcă să-l imite punând poze cu ei și hashtag-ul #DeleAlliChallenge. Aceste mișcări sunt ușor de făcut de către copii, pentru că ei au degete mai flexibile, dar adulții reușesc să facă un binoclu doar dacă se folosesc de ambele mâni, nu și din degetele de la o singură mână.

CITEȘTE ȘI: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

Ai un semn de naștere aproape de genunchi sau axilă?

Multe semne din nștere dispar în timpul primului an de viață, dar unele rămân pentru totdeauna, mai ales cele care sunt aproape de axilă sau genunchi, dar pe partea din spate a pulpei. Fiecare a zecea persoană are un semn din naștere, dar motivele sunt încă neclare, deși unele sunt puse pe baza alimentației mamei sau a manevrării de la naștere.

Comentarii: