NUTRITIE SANATATE

Leacuri pe bază de BERE: Tratează reumatismul și artrita

thegrowler.ca

Ştiai că dacă consumi bere te poţi trata în acelaşi timp de anumite boli? Această băutură, considerată a fi aliment, este un remediu uimitor pentru reumatism, de exemplu. Dacă tot eşti un iubitor de bere, ar fi bine să ştii cum stau lucrurile. Iar dacă nu obişnuiai să o consumi, poate că acum e momentul.

Aveţi un argument în plus în favoarea consumului de bere. De fapt, trei. Pentru că berea ajută la tratarea unor boli. Iată care sunt acestea:

REUMATISM – Infuzie de salcâm alb în bere

Ingrediente: 250 ml bere, 2 linguriţe flori de sal­câm alb.

Mod de preparare: Înmuiaţi bine florile de salcâm în puţină apă. Fierbeţi bine berea şi turnaţi-o peste flori. Lăsaţi infuzia la macerat maximum o săptămână, într-un loc răcoros, recomandă clickpentrufemei.ro.

Mod de administrare: Frecţionaţi, seara, locurile bolnave. Repetaţi procedura timp de 20 de zile. Acest remediu dezumflă ganglionii varicoşi.

CITEȘTE ȘI: Metode neobişnuite de frăgezire a cărnii: Cum să faci friptura perfectă cu bere, cafea sau Cola

ARTRITĂ REUMATOIDĂ – Împachetare cu bere, piper şi spirt camforat

Ingrediente: 100 ml bere, 250 g miere, 100 ml spirt camforat, 5-6 ardei roşii iuţi.

Mod de preparare: Amestecaţi toate componen­tele (mărunţiţi ardeiul în prealabil), puneţi-le într-o sticlă închisă la culoare, închideţi-o cu dop şi lăsaţi-o o săptămână într-un loc întunecos.

Mod de administrare: Înmuiaţi o bucată de pânză de in cu acest amestec, astfel ca pânza să fie bine ume­zită, aplicaţi-o pe locul bolnav, acoperiţi cu polieti­lenă, pe urmă cu un strat de vată şi bandajaţi strâns. Ţineţi 2-3 ore. Se recomandă să se repete zilnic proce­deul, timp de o lună.

CITEȘTE ȘI: De ce BEREA trebuie băută cu mai multă spumă

POLIARTRITĂ – Bere şi miere de tei

Ingrediente: 1/2 l bere, 100 g miere de tei.

Mod de preparare: Amestecaţi berea cu mierea. Puneţi-le pe baie de aburi şi lăsaţi până începe să fiarbă.

Mod de administrare: Luaţi câte o lingură, seara, timp de 2 luni.

Comentarii: