LIFESTYLE

Leo Iorga e în stare gravă! Artistul e internat din cauza complicaţiilor la plămân şi se luptă cu o pneumonie

Este din nou un moment de cumpănă Leo Iorga, îndrăgita voce a legendarei trupe Compact cu care am crescut cei mai mulţi dintre noi. „A revenit o pneumonie care credeam că s-a stins, în august o făcuse, când s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut să meargă. Am început voiajul prin spitale, să spunem, la Urgențe, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale”, a explicat Paula Iorga, pentru Ciao.

Leo Iorga a trecut prin numeroase operații, grele şi dificile. Din 2011, de când a început lupta cu cancerul, celebrul solist a suferit intevenţii chirurgicale la plămân, la rinichi, pe creier şi anul acesta la picior. Leo a rezistat, la fel şi apropiaţii, care au simţit şi ei din plin aceste lungi și chinuitoare recuperări.

Iar soția, Paula, resimte parcă cel mai acut toată această zbatere. „Cum să mă simt? Eu… iau niște calmante și spun rugăciuni. Așa rezist. Se spune că la Domnul totul este posibil și mă rog pentru sănătatea lui, pentru putere. Puterea lui este și puterea mea, a noastră. Mă rog pentru puterea și sănătatea personalului medical.”, a mărturisit soţia lui Leo Iorga.

Citeşte şi: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

S-a învoit de la medici ca să urce pe scenă cu colegii

Mă rog că Leo să poată să mai trăiască și să mai cânte… un pic. Asta este ceea ce iubea cel mai mult să facă”, a mai spus Paula, pentru Ciao! Şi aşa şi este, dacă ne gândim la scurt timp după intervenţia la picior, Leo a urcat pe scenă la concertul care a fost organizat în memoria lui Teo Peter. Iar prietenii și foștii colegi ai rockerului ucis într-un accident de mașină în 2004 l-au aplaudat îndelung. Leo a cântat într-un scaun cu rotile. „N-am vrut ca lumea să mă compătimească, dar n-am putut să-mi refuz colegii”, a mărtusit apoi Leo, care a făcut un efort supraomenesc că să fie acolo, prezent.

Leo este un luptător. Şi a încercat aproape orice metodă ca să învingă perfida maladie ce-l chinuie de atâţia ani. A mers în Cuba pentru miraculosul tratament destinat cancerului pulmonar, iar acum a apelat la cea mai revoluţionară metodă de radioterapie, Cyberknife, la o clinică din Hamburg.

Comentarii: