FRUMUSETE LIFESTYLE RELATII SANATATE

Cum a ajuns Prinţesa Polonic „regina cosmeticelor” pe Coasta de Azur! Anca Lungu sau când viaţa te surprinde în cele mai neaşteptate momente

Mă uit cu drag peste pozele Ancăi Lungu de pe pagina de Instagram. Şi simt şi eu parcă aerul acela boem, simt cum îmi răsună în urechi vocea lui Edith Piaf şi a ei „La vie en rose”…

Şi da, dacă o privesc pe fosta prezentatoare de la Antene şi la ce întorsătură a luat viața ei, poate că povestea Cenuşăresei nu e doar un mit. Anca Lungu trăieşte pe Coasta de Azur, în lux, cu un milionar grec căruia i-a dăruit şi un copil. Soarta i l-a scos în cale Ancăi pe afacerist când abia divorţase de Ştefan Lungu, cel de-al doilea soţ al ei şi tatăl fetiţei ei, şi mergea săptămânal la psiholog.

“Vezi, de multe ori, viaţa îţi oferă şanse, nişte oportunităţi nu neapărat în cele mai bune momente.

Pe plan personal, pot spune că eram într-o perioadă foarte grea a vieţii mele… Am schimbat ţara, am schimbat limba, am schimbat familia, mi-am schimbat stilul de viaţă, şi eu m-am schimbat foarte mult. Continui să fac terapie, mă refer aici la discuţiile cu un psiholog, pe care nu le-am abandonat. Am simţit că e un moment în viaţa în mea în care am nevoie şi mai mult.”, spune şi fosta prezentatoare a Observatorului într-un interviu pentru emisiunea lui Capatos.

Citeşte şi: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Trăieşte cu un milionar, dar nu e întreţinută

Anca şi grecul care a clădit un adevărat imperiu al cosmeticelor s-au întâlnit, s-au plăcut şi s-au luat.

Mulţi cârcotaşi au zâmbit mucalit când au aflat că food-blogăriţa Prinţesa Polonic a pus mâna direct pe… Regele Cosmeticelor. Însă Anca Lungu este departe de a fi o femeie întreţinută. După ce şi-a pus ordine în cămin, fiind mama a doi copii mici, şi a găsit ajutor, fosta ştiristă s-a apucat să muncească. Să facă ceea ce ştie ea mai bine. Adică se ocupă de promovarea brandului deţinut de viitorul ei soţ. Pentru că da, încă nu sunt căsătoriţi, deşi Harry i-a dăruit de mult un inel şi o prezintă tuturor drept soţia lui.

Graţioasă şi diafană, Anca Lungu nici nu ascultă gura lumii şi spune că grecul a atras-o nu pentru că era un milionar, ci pentru că are calităţi pe cale de dispariţie. „Mi-a plăcut faptul că e un tip foarte, foarte hotărât, vorbeşte foarte deschis şi direct, spune ceea ce vrea, e foarte rar întâlnit la bărbaţi…sau cel puţin aşa mi s-a întâmplat mie, adică am întâlnit persoane care nu erau hotărâte, care aveau nevoie de timp să se gândească… Persoane cărora le era teamă de ceva serios…”, mărturiseşte fosta vedetă tv.

“A ştiut din prima că asta îşi doreşte, îşi dorea o familie, ştia care sunt paşii, am simţit că ne dorim acelaşi lucru, mergem în aceeaşi direcţie… Ok, a fost şi îndrăgosteala… Nu, n-a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut foarte mult unul pe celălalt. Dar mai mult decât atât a fost şi o decizie raţională.”, încheie Anca Lungu.

Comentarii: