LIFESTYLE MOMS

Lili Sandu, în lacrimi pe Instagram: ”Am ajuns la o stare de ușoară bipolaritate!”

Lili Sandu a fost cea mai fericită femeie când a devenit mămică. Trecuse prin multe, medicii îi spuseseră la un moment dat că poate avea un copil doar dacă apelează la un donator pentru partenerul ei Silviu Țolu ar fi avut ceva probleme.

Însă miracolul s-a produs, și vedeta nu doar că n-a mai ajuns la inseminare, dar a rămas gravidă pe cale naturală. Iar când i-a venit vremea, a adus pe lume un băiețel care a devenit centrul universului pentru ea și iubitul ei.

Acum, la mai bine de un an de când este mămică, Lili Sandu pare să se confrunte cu neajunsurile maternității. Și a izbucnit în lacrimi, cerând ajutorul mamelor care o urmăresc pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Cât de important este MASAJUL pentru bebeluși? /VIDEO

”Sunt irascibilă!”

Vedeta a mărturisit că a ajuns într-o stare psihică deloc bună. Și își pune întrebări dacă nu cumva nu este o mamă suficient de bună.

”Nu știu ce se întâmplă. Are un an și o lună. Nu mai vrea să doarmă la el în pat, sub nicio formă. Se trezește de 4-5 ori pe seară ca să-l alăptez. Îmi iubesc copilul, nu pot să vă spun în cuvinte cât, dar în același timp sănătatea mea mintală este foarte importantă.

Aș vrea să fiu îndrumată și să înțarc treptat. Am intrat așa, din cauza lipsei de somn și a oboselii, într-un burn out, e destul de dificil pentru mine. Sunt foarte irascibilă. Cred că un copil are nevoie de o mamă echilibrată, liniștită, calmă. Este foarte important ca mama să aibă grijă de ea.

Am ajuns într-o stare de ușoară bipolaritate. Nu mă plâng, dar este foarte greu. Până la 1 an ne-am ocupat non-stop de Thomas, dar acum am înțeles că e nevoie de ajutor. Am tot felul de stări și încerc să mi le țin sub control, mă rog, e și normal, sunt și hormonii care nu-mi dau pace în ultima perioadă”, a spus Lili Sandu pe pagina sa de Instagram.

 

 

Comentarii: