LIFESTYLE

Actrița Cristina Cioran dă vestea pe care o aștepta toată lumea! Este despre copilul ei!

În urmă cu mai bine de o lună Cristina Cioran a ajuns de urgență la maternitate, deși mai avea destul până să-i vină sorocul. Însă vedeta a născut prematur, la doar 7 luni, și a trecut prin clipe de spaimă, care au făcut-o să le ceară fanilor ei să se roage pentru viața copilului ei

Apoi, la câteva săptămâni după ce a născut, actrița a părăsit spitalul, însă fără fiica ei, Ema, pe care a avut voie să o vadă doar de două ori pe săptămână, în anumite condiții.

Ba chiar a și fost criticată, la un moment dat, fiindcă a plecat de ziua ei de naștere la Constanța, iar vedeta s-a văzut nevoită să explice că nu a mers să se distreze, ci la mama ei, care locuiește acolo.

Acum Cristina le-a dat marea veste prietenilor ei virtuali. “Săptămâna viitoare vine Ema acasă. Mai are foarte puțin și gata”, a anunțat proaspăta mămică, zâmbind, intr-un Instastory.

CITEȘTE ȘI: Sfaturile medicilor pentru tinerii părinţi: Când devine periculoasă terapia cu aerosoli

Prima poză cu fetița

Imediat după ce a făcut anunțul că Ema este așa cum trebuie și că săptămâna viitoare o va putea lua acasă, Cristina Cioran a pus și prima poză cu fetița ei. “Forța fie cu tine! Ema, dragostea mea!”, a scris actrița în mediul on-line.

Cristina a trăit cu sufletul la gură ultimele săptămâni, când și-a vizitat cu programare bebelușa aflată la incubator. Iar la un moment dat, a povestit care a fost reacția Emei în clipa în care i-a auzit vocea.

“Am fost în vizită, când am intrat, acolo, în salon, și am zis, fetița mea m-a auzit și a început aparatul să (n.r. – i-a crescut pulsul)… Să sperăm că o să fie… Suntem siguri că o să fie bine, dar e o strângere de inimă”, spunea Cristina Cioran.

 

 

 

 

Comentarii: