LIFESTYLE

Limonadă de GHIMBIR. Ideală pentru mesele de Sărbători

Apreciat inca din Antichitate pentru beneficiile sale importante pentru sanatate, in special in mentinerea functionalitatii digestive, ghimbirul accelereaza metabolismul, intensifica arderea grasimilor si contribuie la eliminarea toxinelor din corp, fiind un real adjuvant in curele de slabire.

De asemenea, ghimbirul are un puternic efect calmant pentru durerile abdominale, ajuta digestia, elimina gazele intestinale, regleaza pofta de mancare, neutralizeaza toxinele in corp si are proprietati diuretice.

Toate aceste motive il recomanda pentru a fi folosit, cu incredere, in prepararea retetelor pentru Sarbatorile de Paste. mai mult, el poate fi adaugat si in bauturile ce vor fi servite alaturi de preparatele tradidionale.

***

Va recomandam cu incredere urmatoarea reteta de limonada cu ghimbir, lamaie si miere:

Foto: Pinterest.com

PORTII: 6-8 
Timp de pregatire: 15 minute
Timp total: 2 ore

Ingrediente:

  • 7 pahare apa plata sau minerala (dupa gust)
  • 1/2 ceasca miere
  • 3 cm ghimbir proaspat, curatat si tocat
  • 2/3 cană suc de lămâie (6-8 lămâi)

Iată ce scrie în BIBLIE despre preludiu și pozițiile sexuale. ”Să nu vă lipsiţi unul pe altul de…”

Cea mai frecventă GREȘEALĂ pe care o fac credincioşii în Biserică

Articolele vestimentare care au impact direct asupra sănătății tale

Mod de preparare:

Într-o cratița, combinati 1 cană de apă cu ghimbirul tocat. Puneti la fiert, la foc mediu-mare. Fierbeti timp de 5 minute, apoi îndepărtați de caldura; se acopera și se lasa la racit timp de 30 minute sau pana ajunge la temperatura camerei.

Strecurati-l si transferati-l într-un recipient de sticla (borcan) cu capac si dati-l la frigider. Tineti la frigider pana la servire, dar nu mai mult de 48 de ore.

5 BĂUTURI digestive pe care trebuie să le servești la masa de Paște

Vezi CÂTE ouă poţi mânca în ziua de Paşte, fără să îţi dai FICATUL peste cap

Te ung pe… stomac! Uite ce să bei ÎNAINTEA unei mese copioase

Intr-o carafa de 2 litri, puneti sucul de lămaie și mierea si amestecati bine. Adaugați restul de 6 pahare de apă si ”compotul” de ghimbir de la frigider. Pentru o aroma de ghimbir mai puternica, adaugati o lingura sau doua de suc de ghimbir proaspat (la storcator) sau cateva feliute prospat taiate.

Se servește rece, cu gheața.

Comentarii: