LIFESTYLE

Liviu Dragnea și-a părăsit iubita tinerică? ”Irina știe să lupte pentru bărbatul ei!”, spun prietenii fostului lider PSD

Ca la douăzeci de ani. Așa ar fi reacționat Liviu Dragnea, zic gurile rele, când un binevoitor i-ar fi arătat un filmuleț – trucat, spun unii – cu mai tânăra lui iubită Irina Tănase.

Fostul atotputernic lider al PSD ar fi ieșit pe ușă și dus a fost. Cu valiza-n mână și cu spatele drept, Dragnea ar fi părăsit-o pe Irina, fără să-i dea măcar șansa de a se apăra.

I-ar fi trimis, scriu tabloidele, un sms de adio, și n-ar mai vrut să vorbească de atunci cu nimeni. Apropiații, familia, toți s-ar fi îngrijorat

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Se pregăteau de nuntă

Adevărul este că dacă la început nimeni nu le dădea vreo șansă reală la o relație de durată, acum tuturor le e greu să creadă Irina și Liviu Dragnea s-ar fi despărțit definitiv.

Mai ales că recent chiar Dragnea recunoștea că se gândesc să facă nunta în viitorul apropiat. O nuntă pe care ar fi amânat-o o dată din cauza faptului că politicianul a fost arestat.

”Eu țin și la Liviu, pentru că este prietenul meu, țin și la Irina, pentru că s-a dovedit a fi o femeie luptătoare timp de doi ani și două luni cât a fost el închis, o femeie care a ieșit în presă, a vorbit cu subiect și predicat, care a fost foarte fermă în chestiile astea.

Amândoi sunt prietenii mei și cu asta am închis orice fel de subiect. Dacă au o problemă între ei, e o problemă pe care și-o rezolvă ei! Nu voi și nu noi! Nu mă bag în relațiile personale ale prietenilor mei! Iar eu, personal, nu știu de această problemă, nu știu că există. Dacă e această problemă, e una strict personală. E a lor, ei și-o vor rezolva.

Habar n-am! Eu lucrez cu Liviu în fiecare zi. Avem întâlniri cu partidul, cu alea, cu nu știu ce… Dar lucrul ăsta nu l-am vorbit. Ea a demonstrat că este o femeie care știe să lupte pentru bărbatul ei”, a spus Codrin Ștefănescu pentru cancan.ro.

 

 

 

Comentarii: