HOROSCOP

HOROSCOP 6 decembrie 2021

Berbec Atmosfera de astăzi va fi una plină de nervozitate, este posibil chiar să fiți spectator al unei divergențe dintre doi prieteni sau doi colegi de la job, capacitatea dumneavoastră de comunicare și consiliere vă poate ajuta să puneți capăt acestei neînțelegeri.

Taur
Ieșiți pe minus în bilanțul veniturilor și cheltuielilor casnice. Nu v-ar strica încă un venit, așa că faceți demersuri. După ședința de familie se va hotărî cine își ia un job suplimentar. Este cazul să începeți să aveți ceva mai multă încredere în propriile forțe.

Gemeni
Vă este greu uneori să vă exprimați sentimentele, iar această incapacitate vă face să fiți mai tensionat. Ar fi bine pentru dumneavoastră să vă destăinuiți unei persoane apropiate, poate partenerului de viață. Uneori o simplă conversație vă poate ajuta mai mult decât vă imaginați, nu vă temeți că îi veți încărca pe alții cu problemele pe care le aveți.

Rac
Vă relaxează compania celor mici, iar dacă încă nu-i aveți pe ai voștri, vă gândiți la acest lucru. Discutați cu partenerul și gândiți în detaliu aspectul. O responsabilitate nu vine niciodată singură. Partenerul este alături de dumneavoastră, ca întotdeauna.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Leu
De obicei sunteți o persoană cu simțul umorului, dar cineva vă testează răbdarea astăzi. Aveți grijă să vă impuneți, astfel încât să nu îndrăznească să o facă a doua oară. Reputația dumneavoastră este în joc. Aveți o atitudine relaxată, orice problemă ar apărea nu ar putea să vă strice starea de spirit.

Fecioară
Sunteți de părere că aveți câte ceva de învățat din fiecare situație și de la fiecare persoană. Anumite lucruri pe care le-ați învățat din experiențele avute vă vor fi de folos atât în planul profesional, cât și în planul sentimental. Continuați să fiți deschis către orice experiență sau povață, până acum această deschidere v-a adus doar beneficii.

Balanță
O situație prin care veți trece vă va determina să faceți niște schimbări serioase în ceea ce privește propria persoană. Sunteți deschis către sfaturi și păreri, ba chiar le veți cere pentru a vă asigura că sunteți pe drumul cel bun.

Scorpion
O rudă sau un prieten apropiat trece printr-o situație dificilă, simpla implicare a dumneavoastră îl va ajuta moral. Încercați să îi acordați cât mai multă atenție, chiar și atunci când nu mai apelează la dumneavoastră pentru a nu vă deranja. Totul va fi bine în cele din urmă, iar relația pe care o aveți se va consolida.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Săgetător
Sunteți pus în fața unei decizii care vă poate deschide multe porți. Analizați situația în amănunt înainte de a lua orice decizie, nu vreți să regretați mai târziu. Ar fi bine chiar să apelați la persoane care au cunoștințe ce v-ar putea ajuta.

Capricorn
Relația de cuplu funcționează ca pe roate. Partenerul ține cont de dorințele dumneavoastră și încearcă să îmbunătățească în mod constant relația. Vă este greu uneori să vă arătați aprecierea pentru efortul depus, o cină surpriză sau o seară în oraș poate fi o modalitate bună.

Vărsător
Trebuie să fiți atent la modul în care vă exprimați opiniile, un simplu cuvânt poate răni sentimentele unei persoane apropiate. Ceea ce dumneavoastră considerați a fi critică în sens constructiv, pentru cei din jur poate părea a fi doar o răutate. Alegerea mai atentă a cuvintelor vă poate scuti de multă bătaie de cap.

Pești
Se recomandă să acordați mai multă atenție persoanelor cu care vă înconjurați, unele pot avea o influență negativă asupra dumneavoastră sau a deciziilor pe care le luați. Încercați să vă distanțați ușor ușor de toate aceste persoane care vă țin în loc și construiți relații cu persoane pozitive, care să vă ajute să evoluați.

 

 

 

 

 

Comentarii: