LIFESTYLE

Locul ieșit din comun ales de Rihanna pentru a-și etala bijuteria de 1 milion de dolari

Locul ieșit din comun ales de Rihanna pentru a-și etala bijuteria de 1 milion de dolari. Rihanna și-a etalat un inel imens cu diamante plasat pe picior.

Bijuteria este evaluată la impresionanta sumă de 1 milion de dolari. Cântăreața arată accesoriul plin de farmec într-un nou clip TikTok. Videoclipul a fost încărcat pe profilul ei personal de pe rețeaua de socializare, iar cântăreața însărcinată a scris la el „Acest lux”.

CITEȘTE ȘI: Cum ar putea Prințul Harry să își piardă dreptul de a locui în America: Ce spune un fost procuror american

Presa străină seculară a remarcat imediat că afișarea excesivă a luxului, care nu este deloc „liniștită”, a început să aducă reacții negative la acțiunile Rihannei, dar, în cele din urmă, toată lumea este de acord că nu-i pasă aproape deloc.

În plus față de inelul extrem de scump, cântăreața de la „Umbrella” arată și o pereche de tocuri negre ale designerului Amina Mouadi cu curele de 1400 de dolari cu accente de cristal, scrie actualno.com.

@rihannaquiet luxury♬ original sound – Rihanna

CITEȘTE ȘI: Gestul de iritare al Prințului William față de Kate atunci când au participat la nunta din Iordania

Aceasta nu este prima dată când Rihanna poartă o bijuterie pe cinste. Reamintim aici cazul lanțului din buric în valoare de aproape 2 milioane de dolari.

Comentarii: