LIFESTYLE

Loredana Groza și-a disperat fanii cu pozele sexy! Ce mesaje a primit

Una din două poze urcate de Loredana Groza pe rețelele de socializare reușește să stârnească rumoare. Să facă valuri. Să se vorbească despre diva absolută a muzicii pop românești. Lori face ce face și își expune decolteul generos, care arată impecabil la cei 50 de ani ai artistei, să recunoaștem.

Doar că nu toată lumea o aplaudă, ba este chiar aspru criticată pentru aparițiile sale. Mai exact, prietenii virtuali ai Loredanei o avertizează pe cântăreață că deja este prea mult și că exagerează cu expunerea trupului său, chiar dacă arată ”bombă”.

Dar după ce a urcat o poză cu ea într-un costum de baie negru cu sfârcurile la vedere, Loredana Groza nu s-a lăsat. Și la câteva zile a mai postat una, într-o rochie neagră, extrem de decoltată și care îi lăsa sânii la vedere.

„Ai intrat în criza vârstei a doua / E clar că arăți bine, dar cam exagerezi cu expunerea asta / Ce se întâmplă cu tine în ultima perioadă? / Loredana, ești o femeie frumoasă, dar ai mai multă grijă la imaginea ta…”, au taxat-o internauții care cred că Lori trece prin criza femeii la vârsta mijlocie.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Ce spune despre operațiile estetice

Un alt aspect extrem de criticat de fanii Loredanei a fost cel al folosirii în exces a photoshopului și a… operațiilor estetice. Artista a fost acuzată chiar că a abuzat de bisturiul esteticianului.

Au fost și medici esteticieni renumiți care au analizat chipul cântăreței și au dat verdicte clare. Da, Lori s-a tunat, însă arată mai bine decât acum 30 de ani. Ea, însă, a răspuns evaziv la întrebarea dacă s-a operat sau nu.

„Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, a explicat Loredana Groza, într-o emisiune tv.

 

 

 

 

 

Comentarii: