LIFESTYLE

Loredana, luată în colimator de Dana Budeanu: ”Poți să nu mai vorbești cu mine!”

Loredana Groza este în ultimii ani o apariție mai mult decât îndrăzneață, iar acest fapt a fost observat de toată lumea. Are admiratori, dar și critici vehemenți, când vine vorba despre look-ul și îmbunătățirile pe care oricum nu le recunoaște, și mai ales la ținutele pe care le afișează, multe la limita dintre vulgar și sexy.

Loredana continuă să pună poze provocatoare pe conturile ei de pe rețelele de socializare, iar asta a provocat-o pe Dana Budeanu să îi atragă atenția, în ”Verdictul” de pe aplicația ei.

”Așadar, toate vedetele s-au pozat cu bucile. Bucă îndoită, buci de jos în sus, buci pe dreapta, buci modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat bucile.

Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie… Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate bucile, țâţele, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana!”, a spus Dana Budeanu.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

”Tu nu ai voie!”

„Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăți bucile, țâţele, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram.

Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici țâţele pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, a comentat Dana Budeanu.

 

 

 

Comentarii: