LIFESTYLE

Șocant! Mircea Solcanu trăiește dintr-o pensie de handicap, ce sumă jenantă i s-a adăugat pentru anii munciți

Mircea Solcanu a fost, într-o vreme, una dintre vedetele de prim rang ale postului Acasă TV. Făcuse ceva valuri în clipa în care și-a dezvăluit orientarea sexuală, iar asta îl ajutase cumva la popularitate. Însă câteva declarații controversate după teribilul caz al copilului ucis de câinii într-un parc din București i-au semnat practic finalul carierei.

Au urmat și alte necazuri, iar Mircea Solcanu s-a retras din viața publică. A fost operat pe creier într-o clinică din Viena, pentru îndepărtarea unei tumori. Și nu a mai revenit de atunci în show-bizz.

CITEȘTE ȘI: Amorţirea mâinii în timpul nopţii, semnul unei afecţiuni grave. Ce măsuri trebuie să iei

”O lecție pentru colegii mei!”

Recent însă Mircea Solcanu a apărut la Cristi Brancu în emisiunea de la Prima TV. Și nu s-a sfiit să vorbească despre o situație cruntă: fosta vedetă tv trăiește dintr-o pensie de 880 de lei, dintre care 100 de lei merg la ANAF.

Cum s-a ajuns aici? Solcanu a explicat și și-a îndemnat foștii colegi de breaslă să fie mai atenți cu angajatorii. „ Îi îndemn pe colegii jurnaliști să se mai ducă pe la Casa de Pensii, să se uite bine ce contracte semnează și în ce condiții pentru că, la un moment dat, pensia nu iartă pe nimeni. Am lucrat prin anumite locuri și nu apare că am lucrat. Dar nu de la trusturile de presă unde am fost angajat. De acolo îmi vin cei 80 de lei.

Situația mea cred că poate fi o lecție pentru toți colegii mei. Când ești jurnalist, ti se pare că faci o chestie foarte mișto și nu îți mai pasă de aspecte legate de viața ta. Acum, mă descurc cu greu, nu pot să spun că dansez într-un picior. Exact ca celelalte persoane cu handicap și dizabilități. Mă gândesc că, dacă ceilalți se descurcă, trebuie să mă descurc și eu” , a mai povestit Mircea Solcanu.

 

 

 

 

Comentarii: