LIFESTYLE

Loredana mărturisește ce a împiedicat-o să-și pună silicoane! Un mare actor a convins-o

E drept că dotată de la mama natură, Loredana Groza nici n-ar fi avut de ce să-și mărească sânii. Însă cum a fost o vreme când era foarte la modă această operație de augmentare a bustului, mai ales printre vedete, Loredana a avut momente în care s-a gândit cum ar fi dacă…

Însă câteva vorbe de regretatul actor Dennis Hopper, cu care vedeta muzicii pop de la noi a avut o prietenie strânsă, i-au rămas în minte.

„Spunea Dennis Hopper, marele actor și un mare prieten, care, din păcate, nu mai este printre noi… Eram la Vegas, la piscină, și erau niște fete superbe, cu niște sâni care stăteau în sus, în poziția aceasta. Erau topless și zic: ‘Wow, ce chestie. Au gravitație”, a povestit Loredana pentru Fanatik.

„Da, dar nu vezi că sunt și niște cicatrici acolo?’, zice el. Și el mi-a zis așa: ‘Lory, never ever cut your body. Poți să ai sânii până la podea, lasă-i să fie ai tăi!

Pentru că o femeie este femeie adevărată, atunci când are feminitate, are ceea ce e al ei’. Și să știi că mi-a rămas întipărită chestia asta”, a spus Loredana.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

De aceea, celebra artistă în vârstă de 52 de ani le sfătuiește și ea, la rândul ei, pe tinere să se informeze și să nu apeleze la bisturiu, dacă se poate.

„Prin modelul meu de viață vreau să influențez tinerele să nu mai apeleze la chestii din astea, la operații. Pentru că, doar cu puțin efort, poți arăta bine.

E mai mare efortul să te recuperezi după niște operații de genul acesta, care-ți lasă urme pe corp pe viață… și orice ai face arăți bine îmbrăcată. Dar când ești cu iubitul tău în momentele de intimitate, ce faci?”, a precizat cântăreața.

 

 

 

 

 

Comentarii: