FRUMUSETE LIFESTYLE

Trucurile de frumusețe ale Ramonei Bădescu! Apelează sau nu la operații estetice?

sursa: apropo tv

Ca să arăți la 5O ca la 3O sunt astăzi un milion de posibilități. Bani să ai. Și să mai ai și o anumită măsură, ca să nu exagerezi și să ajungi să te automutilezi de la atâtea intervenții.

Pe Ramona Bădescu o știe toată lumea. Din România și până în Italia. Și chiar dacă nu mai e puștoaica de odinioară, de pe scena de la ”Mamaia”, actrița pare să fi descoperit elixirul care să oprească trecerea timpului.

Ramona nu este precum alte vedete. Și recunoaște că o dată pe an merge la medicul estetician, care-i injectează toxină botulinică pe frunte. Dar, în rest, vedeta are grijă să-și respecte propriile ritualuri de frumusețe. Care nu sunt nici sofisticate, nici complicate, ci simple și naturale.

„Doar de ceva timp am în­ceput să apelez la botox, în­să nu­mai o dată pe an și nu­mai pentru ri­durile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la tre­cerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva na­tural și inerent.

CITEȘTE ȘI: TESTUL SIMPLU care îți indică dacă bei suficientă apă

Pe de altă par­te, dincolo de fap­tul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintot­deauna ge­nul de fe­meie care se îngrijește: chiar de cu­rând am fost să-mi fac niște analize și me­dicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biolo­gi­că e de doar 37 de ani. Deci e bine!

Eu sunt adepta tra­ta­men­­te­lor naturale. Îmi prepar singu­ră măști cu miere, cu bi­car­bonat și doar de ceva timp am în­ceput să apelez la botox. Deci nu exage­rez, ci in­tervin cu măsură.

Vreau să-mi păstrez ex­presia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală. O actriță tre­buie să fie expresivă! Iar ridurile pe care le am mi le iubesc… Iar acum, mai am un motiv important pentru care să mă îngrijesc”, a mărturisit Ramona Bădescu, potrivit DCMedical.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: