HOROSCOP

HOROSCOP 2 august 2022

Berbec Un coleg te poate ajuta să ieși din impas cu ușurință, trebuie doar să ceri o mână de ajutor. Este posibil să te contacteze cineva apropiat care să te roage să îl ajuți într-o problemă.

Taur
Este posibil să te sune niște rude sau prieteni buni și să stabiliți împreună o ieșire mai mare. Poate la un grătar, poate la ștrand, la picnic sau poate chiar o drumeție. Te energizează și te bucuri de invitație.

Gemeni
Fii deschis la tot ce îți spune; este posibil să aibă pentru tine o propunere foarte interesantă despre o posibilă colaborare. Poate este o propunere de job, poate îți dă idei despre un automobil.

Rac
O discuție amicală, poate chiar întâmplătoare, îți schimbă optica și te face să vezi totul mult mai frumos. Faptul că ai parte de adrenalină în această perioadă te energizează și vei avea mult spor.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Leu
Ai mai multe necesități, dar când le treci prin filtrul analizei, observi că niciuna nu este urgentă sau absolut necesară, așa că dilema devine din ce în ce mai mare. Poate ai nevoie de un timp de gândire.

Fecioară
Poate o pereche de ochelari, poate este nevoie să ajungi la un dentist sau poate ai nevoie de un aparat auditiv. Nu amâna foarte mult vizita la un specialist, indiferent care este problema ce te deranjează.

Balanță
E bine că primești un telefon sau un mesaj care te bucură. Poate fi o invitație, o propunere de activitate sau o idee de petrecere a weekendului. Socializează în această perioadă pentru că îți face bine.

Scorpion
Este vorba despre unghiul din care privești o situație anume: poate fi adevărat și punctul tău de vedere, dar poate fi adevărat și punctul de vedere al partenerului. Nu sta agățat în situația asta.

CITEȘTE ȘI: Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Săgetător
Ar fi ideal să eviţi situaţiile tensionate, care ar putea conduce la unele conflicte spontane. Viața de familie se va desfășura ca un vis dacă vei îndeplini o cerință esențială: să respecți libertatea celor dragi.

Capricorn
Este bine să te axezi pe cultivarea unor relaţii profesionale avantajoase, care să ducă la extinderea afacerii tale. Ești foarte disciplinat la locul de muncă și reușești să îți aduci la zi toate atribuțiile.

Vărsător
Vei reuşi să găseşti un echilibru fizic şi mental de invidiat. Vei petrece mai mult timp cu prietenii dragi, într-o atmosferă caldă şi relaxantă. Treci printr-o situație mai dificilă, dar dai dovadă de foarte mult curaj.

Pești
Ai reușit să finalizezi un proiect, sau ai trecut cu bine un test, un examen, și simți nevoia de a împărtăși bucuria ta cu toți. Este loc și de petrecere, fie că mergi undeva unde ești invitat, fie că preferi să chemi câțiva prieteni la tine sau în oraș.

 

 

 

 

Comentarii: