LIFESTYLE RELATII

Loredana, operații estetice, machiaj și photoshop? Fanii divei vor să știe adevărul, medicii dau verdicte

‘Toată lumea crede că am recurs la cine știe ce chestii sofisticate, operații… Nu am recurs niciodată la așa ceva. Nu sunt adepta chestiilor invazive. Nu am nicio operație estetică”, spunea Loredana Groza, la un moment dat, într-un interviu pentru revista Viva. Cu siguranță că toată lumea se întreabă acum dacă ceea ce declara îndrăgita și cameleonica artistă mai este de actualitate.

Internetul a explodat în ultimele luni din cauza pozelor urcate de Lori pe rețelele de socializare, fanii ei s-au împărțit în tabere pro și contra noului look, iar medicii esteticieni au luat la analizat orice por de pe chipul divei.

 

Citește și: TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

 

Madonna de România

Ani de-a rândul, Loredana s-a bucurat de această paralelă pe care lumea, publicul, opinia publică au făcut-o cu toții. Întotdeauna surprinzătoare, cântăreața a evoluat și și-a dezvoltat continuu ținuta scenică, fapt apreciat în unanimitate. Dacă i-a plăcut sau nu să fie numită Madonna a României, asta doar Lori știe, însă ca și artist comparația nu poate fi decât măgulitoare, aș spune.

Vremea a trecut și Loredana, ca și Madonna, s-a reinventat și a reușit să rămână mereu la modă și mereu în topurile muzicale. A cultivat respect pentru admiratorii ei și a cules roade, profesional vorbind. Dar cum a făcut față noului val?

”Reuşesc să am un stil de viaţă sănătos. Mă trezesc devreme, am ritualurile mele dimineața, fac yoga, stretching, pilates sau merg la sală. Încerc să alternez acest regim de viaţă destul de spartan pe care îl am cu alimentaţie sănătoasă. Să evit zahărul, făinoasele. Ele se pot înlocui’, povestea Lori mai demult.

 

Pozele care au stârnit controverse

Loredana Groza spune ceea ce știm de fapt cu toții. Că nu există tinerețe fără bătrânețe și nu s-a inventat încă elixirul miraculos care să facă timpul reversibil. Așa că are grijă să își facă tratamente corporale și faciale, merge la criosaună, unde reușește să reziste 4 minute.

Și deși ea a susținut mereu că nu e adepta intervențiilor invazive estetice, pozele pe care le-a tot urcat pe conturile ei de socializare au stârnit controverse și debate-uri în mediul online.

Unora le-a plăcut noua față a artistei și au felicitat-o. Alții, în schimb, au sărit imediat să o certe pe Lori. ”Semeni cu Loredana Chivu sau cu Bianca Drăgușanu”!”, au fost reacțiile stârnite de celebra cântăreață. Adepții taberei ”contra” au rugat-o chiar să se oprească până nu își strică de tot frumusețea naturală pentru care multe femei au invidiat-o.

 

Verdictul medicilor

Desigur că tenhnica și filtrele din zilele noastre fac și ele adevărate minuni în poze pentru noi, doamnele care nu mai sunt chiar la prima tinerețe. Însă dincolo de aceste retușuri din condei, este și meritul chirurgiei estetice. Nu o spun eu, ci medicii care au analizat noul look al artistei.

Loredana și-a augmentat, spun ei, cu siguranță buzele și a umblat inclusiv la contur. Și e posibil să fi apelat și la o procedură de volumizare a pomeților cu acid hialuronic. De asemenea, nu ar fi exclus să-și fi făcut un lifting facial, iar ceea ce se poate observa lejer e că ridurile și le-a estompat clar cu botox. Este analiza făcută pentru Click de către medicul estetician Andrei Gregorian.

Chirurgul plastician Adina Alberts completează chiar, în Viva, cu faptul că Loredana și-ar  fi ajustat și nasul. Dar concluzia este că: la 47 de ani, Loredana Groza este mai în formă acum, decât în urmă cu 30 de ani!

 

Zvonuri despre adulter și divorț

Pe rând, presa de scandal a ieșit în față cu subiectul căsniciei Loredanei cu Andrei Boncea. Au speculat fie că soțul o înșeală e artistă cu tinere aspirante la statutul de vedetă, fie că Lori îl traduce pe Boncea cu vreun coleg din trupa ei.

Ba chiar au făcut legătura între presupusele intervenții ale Loredanei și salvarea mariajului, care iată, continuă de mai bine de 20 de anim în ciuda tuturor cârcotelilor și zvonurilor lansate în online.

Lory nu a simțit însă niciodată să dea replica sau să comenteze: Pentru că eu ştiu ce am acasă. Ştiu ce relaţie avem şi n-avem nevoie de confirmările lumii pentru relaţia noastră. Lasă lumea să vorbească, ăsta-i rostul ei, vorba cântecului”.

 

Citește și: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

 

De la tânăra modestă din Onești, la diva-cameolon

Vă mai amintiți apariția Loredanei Groza la concursul  ”Steaua fără nume”? Avea doar 14 ani și ca să o facă să pară mai matură, producătorii show-ului au trebuit să o îmbrace cu un sacou lălâi și să îi pună ochelari.

Succesul a venit firesc pentru tânăra cu voce cristalină din Onești, care la 16 ani intra deja în istoria celebrului festival de la Mamaia, drept cea mai tânără câștigătoare a unui premiu. Loredana a dat apoi lovitura cu celebrul hit ”Bună seara, iubito!”, însă după un turneu în străinătate, a fost interzisă de regimul Ceaușescu pe postul public de televiziune.

Astăzi Loredana a devenit unul dintre cei mai bine cotați artiști ai României și a imprimat hituri pe bandă rulantă. A jucat în câteva filme și telenovele și a fost și juratul talent-show-ului Vocea României, timp de 7 sezoane. Onorariul pentru un recital al Loredanei pentru un eveniment se ridică undeva la 10 mii de euro.

 

Comentarii: