LIFESTYLE

Lucrul esențial, cândva, dar la care a renunțat Cătălin Botezatu pentru a avea grijă de el

FOTO: Facebook Catalin Botezatu

Lucrul esențial, cândva, dar la care a renunțat Cătălin Botezatu pentru a avea grijă de el. Nu este un secret faptul că designerul are mare grijă de aspectul său fizic, iar pentru a se menține mereu tânăr, apelează la o serie de trucuri, care, se pare că funcționează de minune.

Recent, a declarat că folosește tot felul de tratamente și gomaje, mai ales că are o piele destul de uscată.

CITEȘTE ȘI: Cristi Borcea, luat la bani mărunți de Cătălin Botezatu: `Forțează tinerețea. E la next level, are stilist personal`

Lucrul esențial, cândva: Cătălin Botezatu a renunțat la solar

Cătălin Botezatu tu a ezitat niciodată să recunoască faptul că merge la solar pentru a avea un bronz perfect. Acum, însă, designerul a mărturisit că a descoperit niște produse care îl ajută să aibă bronzul dorit.

„Pentru bronz, tot datorită Daianei Anghel, mi-a recomandat niște produse fantastice, obișnuiam să stau la solar sau să stau foarte mult la soare. Este și bronzul de vacanță, dar peste care am aplicat aceste spray-uri, aceste soluții, aceste chestii minune pe care Daiana le promovează și pe care, realmente, ca și persoană care își dorește din tot sufletul să fie bronzat, eu vi le recomand.

Intervenții estetice

Ați înnebunit cu intervențiile estetice?! Cum să fac așa ceva? Niciuna nu am făcut, deocamdată! Nici măcar dinții din gură, și ăia sunt ai mei! Dacă la 60 de ani e nevoie de ceva, de ce nu?! Dar, deocamdată, eu zic că nu-i nevoie de nimic.

CITEȘTE ȘI: Cum a aflat Cătălin Botezatu că are cancer la colon: ”I-am spus medicului că simt o serie de înțepături!”

Ochelarii și ridurile

Eu nu port ochelari ca să-mi ascund ridurile, ci pentru că sunt brand ambasador al acestor ochelari și îmi stau și bine, degeaba comentează lumea! Am câteva riduri pe ici pe colo, dar sunt fine!„, a adăugat Cătălin Botezatu, potrivit click.ro

Comentarii: