LIFESTYLE

Boala de care suferă Julio Iglesias: Totul s-ar trage de la accidentul pe care l-a suferit în tinerețe

Boala de care suferă Julio Iglesias: Totul s-ar trage de la accidentul pe care l-a suferit în tinerețe. Celebrul cântăreț de renume mondial Julio Iglesias nu a mai apărut în fața fanilor săi de ceva vreme, iar zvonurile despre deteriorarea stării sale de sănătate se intensifică.

Potrivit prezentatorilor emisiunii argentiniene „A la tarde”, difuzată de „America TV”, Iglesias suferă de o accidentare mai veche care îi provoacă dureri puternice și care îl obligă să se deplaseze într-un scaun cu rotile. Se crede că a început chiar să uite versurile cântecelor sale.

CITEȘTE ȘI: De ce este Cristi Borcea idolul femeilor? Vica Blochina a dat cărțile pe față, ce a putut să spună despre afacerist cea mai cunoscută amantă din România

Boala de care suferă Julio Iglesias

Jurnalista Cora Debarbieri își amintește că Julio Iglesias a avut un accident când era foarte tânăr. Din cauza acestui incident, interpretul a fost supus unei operații la coloană, ceea ce a dus la dureri constante de-a lungul vieții sale.

Prezentatorul emisiunii – Matias Vasquez, susține că starea sa de sănătate i-a afectat nu doar funcțiile motorii, ci și pe cele cognitive, prin urmare are probleme serioase în a-și aminti versurile propriilor cântece.

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol și Smiley, cei mai superstițioși miri! L-a călcat sau nu prezentatoarea pe picior în biserică? Dezvăluiri amuzante de la nunta anului

Potrivit aceluiași jurnalist, Iglesias a încetat chiar să se mai vadă cu unii dintre cei mai apropiați prieteni ai săi pentru a păstra secrete problemele sale de sănătate, scrie Marca.

Comentarii: