REVIEW

Lucrurile pe care nu ar trebui să le ții niciodată sub chiuvetă

Lucrurile pe care nu ar trebui să le ții niciodată sub chiuvetă. Mulți oameni depozitează produsele de curățenie și ustensilele de bucătărie sub chiuvetă, deoarece este foarte comod. Cu toate acestea, există lucruri care nu ar trebui să fie lăsate niciodată acolo din motive de siguranță.

Dulapul de sub chiuvetă este adesea un spațiu dezordonat și plin de diverse obiecte. De exemplu, prosoape de bucătărie, produse de curățare, bureți vechi și o mulțime de pungi. Prin urmare, curățarea acestuia poate fi o sarcină dificilă, deoarece cei mai mulți dintre noi au prea multe lucruri depozitate acolo.

CITEȘTE ȘI: 7 dispozitive utile în bucătărie de care puțină lume a auzit

Lucrurile pe care nu ar trebui să le ții niciodată sub chiuvetă

1. Consumabile suplimentare

Nu acumulați obiecte precum saci de gunoi, tablete pentru mașina de spălat vase și detergent de spălat vase. În schimb, sugerează să le pui într-un dulap sau într-o altă zonă de depozitare.

2. Produse chimice puternice

Pentru curățenia periodică, este posibil să avem nevoie de un agent de curățare puternic, cum ar fi înălbitorul. Expertul sfătuiește să depozităm astfel de substanțe chimice în garaj sau în subsol, departe de accesul copiilor și de obiectele de uz curent.

3. Substanțe inflamabile

Produsele obișnuite, cum ar fi solvenții, lacurile, vopselele și produsele de curățare, se pot aprinde spontan în anumite condiții. Pânzele uleioase pentru lustruirea mobilei, în special cele care conțin ulei de in, sunt cea mai cunoscută cauză de combustie spontană. Prin urmare, acestea nu ar trebui să fie folosite în bucătărie.

4. Prosoapele de bucătărie și pungile de hârtie

Deși aceste articole sunt comode, locul lor nu este sub chiuvetă. O scurgere le poate strica. Mai bine ascundeți-le într-un dulap din apropiere sau într-un alt dulap pentru a avea acces ușor.

5. Mâncarea pentru animale de companie

Nu ar trebui să puneți mâncarea pentru animale de companie sub chiuveta din bucătărie, deoarece umiditatea poate duce la apariția mucegaiului și a mucegaiului. Dacă depozitați produsele de curățenie sub chiuvetă, substanțele chimice din acestea pot contamina și ele mâncarea.

6. Aparate electrocasnice mici

Niciodată nu pare să fie suficient spațiu de depozitare pentru aparatele mici, dar nu le depozitați sub chiuveta din bucătărie. Aceste mici dispozitive electronice se pot deteriora rapid din cauza scurgerilor sau a excesului de umiditate.

CITEȘTE ȘI: Lucrurile din bucătărie care atrag sărăcia

Cum să-ți păstrezi ordonat dulapul de sub chiuvetă?

Pentru a vă păstra ordonat dulapul de sub chiuvetă, folosiți instrumente de organizare, cum ar fi tăvile și coșurile extractabile. Containerele sau cuvele din plastic pot ajuta la depozitarea consumabilelor, facilitând curățarea.

Recipientele transparente vă permit să vedeți care articole sunt aproape epuizate, oferindu-vă șansa de a vă reface proviziile înainte de a se termina. O pernuță de absorbție a umezelii sub dulap îl va proteja și va împiedica mucegaiul să se infiltreze sub și în spatele chiuvetei, recomandă actualno.com.

Păstrați la îndemână produse de curățenie de bază, cum ar fi oțetul distilat, detergentul de vase și buretele, perii și racletele care trebuie schimbate des.

Comentarii: