REVIEW

7 dispozitive utile în bucătărie de care puțină lume a auzit

Foto: Pinterest.com

7 dispozitive utile în bucătărie de care puțină lume a auzit. Gadgeturile de bucătărie nu încetează niciodată să uimească prin funcțiile și ușurința de utilizare. Pe lângă dispozitivele cunoscute, există și instrumente mai puțin cunoscute, dar nu mai puțin utile, care pot facilita foarte mult procesul de gătit.

Vă prezentăm aici șapte gadgeturi de bucătărie uimitoare de care poate nu ați auzit încă, dar care merită cu siguranță să le încercați.

7 dispozitive utile în bucătărie de care puțină lume a auzit

Foarfecă pentru legume cu frunze verzi

Această unealtă mică, dar importantă, este concepută pentru tăierea rapidă și precisă a ierburilor, cum ar fi pătrunjelul, mărarul, coriandrul și altele. Te ajută să obții bucăți mici, de dimensiuni egale de legume, ceea ce le face ideale pentru a le adăuga în salate, supe și sosuri. De asemenea, utilizarea foarfecelor pentru ierburi ajută la păstrarea prospețimii ierburilor aromatice.

CITEȘTE ȘI: Lucrurile din bucătărie care atrag sărăcia

Tigaie cu inserție de strecurătoare

Această unealtă de bucătărie inovatoare este ideală pentru prepararea pastelor. Dotată cu o strecurătoare încorporată, această oală vă permite să scurgeți cu ușurință apa fierbinte după ce ați gătit pastele, fără a fi nevoie de o strecurătoare separată. În plus, acest dispozitiv inteligent poate fi folosit și pentru a fierbe legume sau ouă.

Separator pentru gălbenușuri și albușuri

Pentru cei care pregătesc adesea mâncăruri care necesită separarea gălbenușurilor de albușuri, acest instrument va fi o adevărată salvare. Nu trebuie decât să spargeți un ou, iar separatorul va separa automat albușul de gălbenuș, reducând la minimum riscul de amestecare accidentală. Acest lucru este deosebit de util în special la prepararea deserturilor precum meringele.

O matriță pentru tăierea pâinii și a prăjiturilor

Dacă aveți nevoie să tăiați pâinea sau produsele de patiserie în mod uniform și precis, acest instrument va deveni asistentul dumneavoastră de încredere. Ghidajele încorporate asigură tăierea uniformă a alimentelor, ceea ce îl face ideal pentru prepararea sandvișurilor.

Protecția degetelor la zdrobire

Acest accesoriu mic, dar important, este conceput pentru a vă proteja degetele de răni atunci când manevrați un cuțit ascuțit. În plus, asigură fixarea alimentelor în timpul tăierii, ceea ce face ca procesul de gătit să fie mai sigur și mai convenabil.

Decojitor de porumb

Îndepărtarea boabelor de porumb poate fi o sarcină plictisitoare, dar nu și cu acest instrument specializat. Lama sa zimțată vă permite să decojiți porumbul de pe știulete rapid și ușor, făcând procesul de gătire a porumbului mult mai eficient.

CITEȘTE ȘI: Trucuri în gospodărie: Cum scapi de mirosul urât al tocătorului – Ingredientul care se găsește în orice bucătărie

Unealtă de spart gheața

Această unealtă inteligentă este concepută pentru a zdrobi gheața în bucăți mici, rapid și în siguranță. Este un accesoriu indispensabil pentru prepararea băuturilor reci, cum ar fi smoothie-urile și cocktail-urile, și vă permite să obțineți rapid și fără probleme cantitatea potrivită de gheață zdrobită, potrivit actualno.com.

Comentarii: