LIFESTYLE

Lumea lui nu mai e deloc ”o lume minunată”! Mihai Constantinescu zace în comă de 65 de zile, veștile cumplite ale medicilor

”Mihai Constantinescu este într-o situație critică și acum. Dacă o zi sau două dă motive medicilor să fie optimiști, în următoarea lucrurile se înrăutățesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur. Din păcate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cât se poate de sever și, în acest moment, tot ceea ce se poate spera este să se petreacă o minune pentru ca el să își revină”, spunea un apropiat al cântărețului care zace de 65 de zile la terapie intensivă, la Spitalul Floreasca.

Pe 13 mai, artistul copilăriei noastre, a suferit un stop cardio-respirator seara, iar la scurt timp a mai făcut de două ori infarct. La spital a ajuns abia după ce a fost găsit de soție, însă de atunci, e în comă. Are un puls stabil, trăiește conectat de la aparate și este sub supraveghere permanentă. Dar, din cele transmise de surse medicale, niciodată lumea lui nu va mai fi ”o lume minunată”, nu va mai putea fi ca înainte.

Citește și:  BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Artistul, ținut în viață de aparate

Simona Secrier, soția îndrăgitului interpet, a recunoscut și ea că situația e critică, starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este una oscilantă, dar speră într-un miracol. Cei care l-au văzut sunt însă sceptici. Apropiați ai familiei susțin că solistul s-ar fi umflat din cauza faptului că zace nemișcat de 65 de zile. Iar faptul că ar fi trecut prea mult timp cu creierul neoxigenat face aproape imposibilă misiunea medicilor de a reuși o minune ca în cazul lui Gabriel Cotabiță.

Prietenii lui și apropiații din muzică se roagă totuși, așa cum au făcut-o mereu de când s-a întâmplat necazul. Mihai Constantinescu este cântărețul iubit de milioane de români și înainte și după Revoluție, dar și un om cu inimă bună, spun cunoscuții. De aceea, a și avut de suferit cu… inima, zic amicii, pentru că a pus tot la suflet. La 73 de ani, cu două intervenții pe cord, dar Mihai Constantinescu a continuat să cânte ca la tinerețe și n-a refuzat pe nimeni. Muzica este viața lui, deși și-a dorit mult și… n copil!

Comentarii: