LIFESTYLE

În sfârșit! Simona Halep nu se mai ferește și ne arată cât e de îndrăgostită! Telenovela din spatele iubitului Simonei, e incredibil ce ar fi pățit!

Poate că ați remarcat cu toții, după titlul de la Wimbledon, campioana noastră avea  așa o sclipire aparte în ochi. Și am pus-o, desigur, pe seama euforiei după câștigarea celui mai râvnit titlu de Grand Slem din tenis. Însă acum, că totul a ieșit la iveală, dacă facem legătura, n-avem cum să nu observăm simptomele femeii îndrăgostite. Vă amintiți ce rochie sexy a purtat Simona la balul campionilor? Ne-a luat prin surprindere, știind cât de scrupuloasă este de obicei, dar ne dăm seama că pe fostul lider mondial al WTA dragostea a schimbat-o parcă total.

Bun, și acum să vedem cine este norocosul, pentru că bărbatul pe care Simona l-a prezentat deja și a primit binecuvântarea părinților este, cu siguranță, norocos. Toni Iuruc este machedon – cum altfel?! – și deja milionar la 40 de ani. Afacerist de succes, se spune că firma lui este cea care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei.

Cancan aruncă bomba în ceea ce privește viața privată a milionarului de care e îndrăgostită sportiva. Simona pare să fi intrat într-o adevărată telenovelă. Toni Iuruc ar fi proaspăt divorțat după o căsnicie de doar… 10 luni, din cauză că fosta soție l-ar fi înșelat cu un partener de afaceri. Și ca intriga să aibă de toate, acum femeia cu care a fost însurat iubitul Simonei ar fi însărcinată în câteva luni, iar Iuruc nu știe dacă ar fi el tatăl copilului, scrie tabloidul respectiv.

Citește și:  Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

S-au sărutat pe plajă, în fața tuturor

Tot Cancan i-a surprins pe Simona și pe iubitul ei la un restaurant, la sosirea în țară. Și am zis că poate fi un pic forțată, mai ales că de foarte multe ori, de câte ori a fost întrebată despre dragoste, Simona a recunoscut că nu are ce să spună. Ba chiar încerca să explice cumva acest vid prin faptul că e greu să-și facă prieten pentru că nu întâlnești repede pe cineva care să stea tot timpul prin deplasări cu ea.

Apoi, Gazeta Sporturilor a descoperit că Toni Iuruc nu doar că a fost cu Simona la Londra, dar a fost și la marele bal dat în cinstea câștigătorilor și a stat cu familia la masă.

Și ca să nu cumva să ne mai îndoim că într-adevăr Simona Halep și Toni Iuruc sunt un cuplu, ziarul Click a venit azi cu marea probă: un sărut pătimaș pe plajă, o plimbare cu skijetul și un șezlong de împărțit. Plus bonus, un zâmbet larg al campioanei, așa cum îl au de regulă doar femeile care iubesc.

Comentarii: