LIFESTYLE

Lupta cu cancerul este dură! “Rugaţi-vă pentru mine”, le spune actriţa Rona Hartner fanilor, de pe patul de spital

Pentru Rona Hartner, un personaj extrem de popular al lumii mondene de aici chiar dacă ea locuieşte în Franţa, veştile nu sunt tocmai bune.

După ce a început anul cu o operaţie şi un diagnostic dur, cancer la colon, actriţa a tot încercat să se menţină într-o anumită linie pozitivă. Declaraţii, petreceri, planuri de viitor, ba chiar şi o viitoare nuntă pe plajă cu alesul ei, Herve, un dj francez.

Însă se pare că greul abia acum a început pentru Rona: ultima ei intervenţie de aseară, de pe o reţea de socializare, s-a petrecut de pe patul de spital. De acolo, artista le-a cerut fanilor… să se roage pentru ea.

Citeşte şi: Planta din România care distruge în timp record celulele canceroase

Efecte adverse la citostatice

După ce a suferit mai multe intervenţii chirurgicale în Franţa, Rona Hartner a început tratamentul cu citostatice şi îşi ţine la curent fanii de pe Facebook cu activitatea ei.

În urmă cu mai puţin de 24 de ore, vedeta a făcut un live pe reţeaua de socializare, în care a dezvăluit că nu se simte foarte bine şi că a fost internată din nou în spital. Asta din cauză că tratamentul cu citostatice a avut efecte secundare, le-a mărturisit actriţa admiratorilor ei.

Rona Hartner a primit un diagnostic neașteptat de la medici în luna februarie a acestui an. Era în România pentru a onora o invitație la o emisiune şi a acuzat stări de rău, așa că a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Specialiștii i-au extirpat o tumoare şi i-au transmis atunci că este suspectă de cancer la colon. Analizele histopatologice au confirmat boala, iar medicii din Franţa au anunţat-o că trebuie să facă şi citostatice, după cele două operații, timp de 6 luni.

 

Comentarii: