LIFESTYLE

Mădălina Ghenea, ce apariție pe covorul roșu la Veneția! Românca e în top

Madalina Diana Ghenea 77th Venice Film Festival, Arrivals, Italy - 03 Sep 2020,Image: 556062294, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Lumea întreagă stă cu ochii pe Festivalul de Film de la Veneția, și nu filmele sunt în centrul atenției, ci vedetele prezente la eveniment.

E și firesc dacă ne gândim că aproape toate festivitățile de pe covorul roșu au fost anulate sau amânate anul acesta, așa că oamenii sunt avizi de tot ceea ce înseamnă ținute și apariții spectaculoase.

Chiar și așa, cu măștile și distanțarea socială de rigoare, starurile s-au ridicat la înălțime, iar printre ele, se află și Mădălina Ghenea.

CITEȘTE ȘI: Cum să-ți alegi ÎNĂLȚIMEA ideală a tocului

Îmbrăcată de designer celebru

Tonică, zâmbitoare, liberă și singură, căci a rămas din nou fără iubit, despărțindu-se recent de playboy-ul Leonardo Del Vecchio, moștenitorul celui mai bogat italian, Mădălina Ghenea a atras cu siguranță atenția tuturor. De departe se clasează în top-ul celor mai apreciate apariții de la eveniment.

Mădălina Ghenea a purtat pe covorul roșu o creație semnată Zuhair Murad, de culoare… roșie. Rochia glittery decupată pe un picior, cu partea de sus care îi pune în valoarea generosul decolteu și îi evidențiază silueta de model, o îmbracă perfect.

 

 

Comentarii: