LIFESTYLE

Mădălina Ghenea, împăcare cu un inel? Miliardarul italian s-ar fi întors la celebrul model

Ei bine, vorbeam zilele trecute cum una dintre cele mai frumoase și mai curtate românce, cu succes pe plan profesional, Mădălina Ghenea, face ce face și nimerește bărbații nepotriviți. Se îndrăgostește și când toată lumea are impresia că va ajunge la altar, Mădălina se trezește că iar n-are noroc în dragoste.

După despărțirea de tatăl fetiței ei, Matei Stratan, Mădălina a bifat o relație cu un milionar elvețian stabilit în America, care o și prezentase mamei lui. Dar dintr-o dată, s-a rupt lanțul de iubire, iar frumoasa olteancă s-a consolat în brațele lui Leonardo Maria Del Vecchio, unul dintre moștenitorii unui imperiu de peste 18 miliarde de dolari.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Socrul n-a vrut-o pe Mădălina

În toamna anului trecut, Mădălina Ghenea părea că și-a găsit în sfârșit fericirea. Se mutase deja în Italia, cu fetița și mama ei, și se iubea cu un bărbat mult mai tânăr și foarte bogat.

Doar că brusc, povestea de iubire dintre Mădălina Ghenea și frumușelul italian Leonardo Maria Del Vecchio s-ar fi oprit brusc. Nu pentru că n-ar mai fi fost scânteiea, ci pentru că, scriau tabloidele, ce tatăl acestuia ar fi intervenit în relația lor. ”Socrul” vedetei nu a plăcut-o pe româncă și-a și-ar fi sfătuit fiul să o termine cât mai rapid cu Mădălina. Așa că, la scurt timp după discuția cu tatăl lui, Leonardo Maria Del Vecchio s-ar fi conformat.

Dar iată că de curând, Mădălina s-a afișat mai surâzătoare ca niciodată, etalându-și cu mândrie, în ultimele poze de pe Instagram, o bijuterie de toată frumusețea. Ați ghicit, un inel, despre care apropiați ai modelului spun că ar fi chiar… acel inel. Leonardo n-ar fi rezistat și s-ar fi întors la româncă, și nu oricum, ci cu gânduri într-adevăr serioase.

 

 

 

 

Comentarii: