LIFESTYLE

Mihai Bendeac, atacat de colegi! Actorul e acuzat că povestea infectării cu COVID 19 e o strategie de promovare

Și-a șocat colegii de la iUmor povestind că a fost infectat cu coronavirus la înmormântarea bunicului său. Și ca să fie crezut de toată lumea, mai ales că se știe că are un stil aparte și e greu de crezut, uneori, că vorbește serios, Mihai Bendeac a făcut rost de un test rapid pentru anticorpi pe care l-a făcut în direct. Actorul a anunțat victorios că rezultatul a fost pozitiv, că testul îi confirmă prezența anticorpilor COVID 19.

Toată povestea a declanșat o isterie în presă și nu numai. Autoritățile ar fi cerut anchetă la ancheta epidemiologică, pentru că în cazul preoților de care vorbește Bendeac, nu ar fi fost identificate toate persoanele care au intrat astfel în contact cu cei infectați. Culmea, e că astăzi, actorul a urcat pe Instagram și buletinul unor analize efectuate cel mai probabil zilele astea, în care apare negativ la coronavirus.

Încă înainte de această postare, au fost chiar colegi de-ai actorului din televiziune care au sărit să-l acuze, ”frați de trust”, având în vedere că Bendeac este jurat la show-uri ale Antenei 1, iar Mircea Badea are emisiune la Antena 3.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”În gura” lui Mircea Badea

Dacă au fost mulți care au strâmbat din nas la anunțul lui Bendeac, vedeta Antenei 3, Mircea Badea, a fost cel mai aprig critic al actorului, acuzându-l de faptul că a vrut să-și facă doar publicitate, într-un asemenea context.

„Pe bune? A fost testat? Cum de n-a ajuns la spitalele-pușcărie? A fost o excepție ca o reverență (penală) pentru catarsisu’ nepereche? Sau a fost un test post factum care a confirmat că a trecut prin infecție? Sau, de fapt, e doar o declarație fără nicio confirmare medicală? O strategie de succes pentru a redeveni relevant și vizibil?

P.S. Si eu am avut holeră și ebola. De două ori. Că o dată nu se pune. Plus tifos și ciumă. Din aia galbenă, nu roșie. iCovid!”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

 

 

 

Comentarii: