LIFESTYLE

Mădălina Ghenea, prinsă în telenovela sfârșitului de an! Se iubește cu un fotbalist tinerel, dar pare urmărită de blestem

Am mai scris de multe ori, să fii Mădălina Ghenea, să arăți așa, să ai și ceva carieră și ceva bani și să n-ajungi cu niciun bărbat la altar, asta da enigmă de dezlegat.

Și nu mai facem lista cu bărbații pe care frumoasa actriță i-a cucerit: de la starul hollywoodian Gerard Butler, până la ultimul iubit oficial, Leonardo Maria del Vecchio, moștenitorul unui imperiu în Italia. Nu mai spunem de tatăl fetiței ei, Matei Stratan, și el fiu de milionar, fiindcă deja se știu toate aceste nume.

Ce nu se știa era însă faptul că Mădălina nu mai spune nu niciunei oportunități, chiar și dacă e vorba despre un tinerel de 20 de ani. Bine, tinerelul nu este chiar oricine, ci un star în devenire al Romei, fotbalist pe val, dar care are în minus 12 ani față de model.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

S-au dat de gol pe Instagram

Ceea ce era doar un zvon – probabil impetuos cum e un băiat la 20 de ani, Nicolo Zaniolo mândrindu-se cu noua lui iubită – a devenit evident în clipa în care Mădălina și Nicolo au avut un schimb de replici pe Instagram.

”Pot să te sărut 25 de ore din 24?”, a întrebat-o pe fotbalistul pe actriță, care i-a răspuns enigmatic: ”Tu ce crezi:”. Pentru toată lumea a fost ca o recunoaștere a relației dintre ei, doar că se pare că nu a picat bine pentru toată lumea.

Pentru că la două zile, ziarele au vuit deja cu faptul că fosta iubită a lui Zaniolo, Sara, ar fi însărcinată. Ceea ce chiar Nicolo a recunoscut ulterior, anunțând și faptul că el i-ar fi spus tinerei că nu e pregătit să fie tată, dar i-a respectat dorința, și chiar dacă nu mai sunt împreună, își va face datoria față de ei.

 

 

 

 

Comentarii: