LIFESTYLE

Mădălina Ghenea, vacanță romantică în Sicilia! Secretul ei a fost dezvăluit pe Instagram, vedeta s-a logodit?

sursa: Instagram

O poză urcată aseară pe rețelele de socializare a stârnit valuri de comentarii și a avut darul de a surprinde pe toată lumea. Dragi bărbați care v-ați bucurat că Mădălina Ghenea este singură din nou, v-ați bucurat degeaba: superba româncă nu s-a despărțit de milionarul Vito Schnabel, ci tocmai își petrec împreună o mică vacanță în Sicilia.

O vreme, după ce proprietarul celebrei galerii de artă din New York a prezentat-o mamei lui pe apetisanta actriță născută la Slatina, se părea că între cei doi amorezi a intervenit ceva. Nu mai pozau împreună, nu-și mai trimiteau mesaje codificate, iar tabloidele au speculat imediat că soacra nu a plăcut-o pe Mădălina și de acolo s-ar fi produs ruptura.

Iată însă că situația este diametral opusă, pentru că apropiați ai modelului ar fi spus cum că Mădălina Ghenea și Vito Schnabel ar fi, de fapt, foarte îndrăgostiți și că tânăra mămică și devoratorul de femei celebre au gânduri de oficializare a relației!

Citește și: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Mereu logodită, niciodată mireasă

Că milionarul american și Mădălina Ghenea ar vrea să se logodească, nu ar fi chiar o surpriză de proporții. Decât doar în ideea în care presa mondenă susținuse că lanțul de iubire este deja rupt. Dar așa, fără această speculație în peisaj, Vito Schnabel nu ar fi nici el excepția de la regulă, pentru că toți bărbații care au iubit-o pe Mădălina, i-au dat și un inel.

Cu superstarul hollywoodian Gerard Butler, Mădălina a avut o relație frumoasă, i-a cunoscut mama în Scoția, dar și Gerry a cunoscut familia oltencei, chiar aici la noi, în România. Excentricul designer Philipp Plein i-a dăruit inelul de logodnă într-o escapadă-fulger la Paris și și-a tatuat și numele ei, din dragoste. Iar cu milionarul român Matei Stratan, Mădălina Ghenea are o fetiță.

Dar cu niciunul nu a fost să fie până la altar. Iar până acum, superba vedetă pare să fie urmărită și ea de blestemul căzut pe capul multor femei frumoase și celebre care n-au avut noroc în dragoste.

Comentarii: