LIFESTYLE SANATATE

Maestrul Dorel Vișan dezvăluie cum să nu mai suferi de nas înfundat: Metoda care îl desfundă instantaneu

Maestrul Dorel Vișan dezvăluie cum să nu mai suferi de nas înfundat: Metoda care îl desfundă instantaneu. Când răceala ne săcâie, un gest simplu face minuni. Actorul Dorel Vișan a dezvăluit un remediu care ajută la desfundarea nasului cât ai clipi și la o respirație normală. Artistul a dezvăluit că în acest mod reușește să scape de răceală.

Invitat în podcastul Avangarda cu Ionuț Vulpescu, actorul a explicat ce face atunci când este răcit, iar nasul se înfundă. Dorel Vișan nu dă fuga la dulapul cu medicamente, are un remediu imbatabil: un masaj simplu care îl ajută să respire normal.

CITEȘTE ȘI: Mai crede Teo Trandafir în căsătorie după două divorțuri? Cum își vede viața la 55 de ani

„E aia pe care am spus-o, de o știe tot mapamondul, primesc telefoane și din America. Domnule, e masajul acela la nas, pe care îl știți. Ieri, m-am întâlnit cu o doamnă pe aici, prin Piața Iancului, pe unde stau eu, și zice: Vă mulțumesc, fac chestia aia și nu am mai răcit niciodată!». Desfundăm nasul instantaneu! Instantaneu! Ai văzut? Dumnezeu a lăsat pe fiecare plantă o buruiană și pentru fiecare mișcare a organismului un masaj.

Sunt masaje pentru prostată, pentru inimă, pentru tuse. Este punctul tusei, al suspinului, noi de aia nu ne cunoaștem, a explicat actorul, potrivit fanatik.ro.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Crișan a fost operat de urgență: De ce i-a fost greu să găsească un neurochirurg care să-l opereze

Acesta a spus și cum se face corect masajul care descongestionează nasul complet: sasul se mângâie, se perie foarte puțin începând de la baza ochiului. Degetele trebuie să apese ușor pe șanțul nasului pentru că aici se găsește punctul 61, așa cum este cunoscut în învățăturile lui Wang. Se pare că atunci când este încălzită, această zonă produce betaendorfine. Aceasta ar fi explicația pentru care virușii nu reușesc să mai intre în sinus.

Comentarii: