LIFESTYLE

Margherita de la Clejani, drogată cu pastile de slăbit? Ce i-a spus tatălui ei după ce a fost dusă la poliție

Este scandal monstru în lumea mondenă! Fiica Clejanilor a făcut accident ieri dimineață și pentru că polițiștilor li s-a părut că are un comportament suspect, au testat-o cu drugtestul. Iar Margherita a ieșit pozitiv.

Evident că a fost dusă la poliție, acolo unde cântăreața a fost însoțită de tatăl ei. Care, se pare, după reiese dintr-un dialog cu fiica lui că știa că aceasta ia niște pastile. Chiar ea a recunoscut că a luat ceva de la farmacie, ulterior, Ioniță de la Clejani spunând că Marga ar fi avut o cădere de calciu, și de aceea a făcut accidentul.

Ioniță și-a cerut scuze pentru comportamentul Vioricăi, care a ieșit și a pus furtunul cu apă pe reporterii strânși în fața casei, justificând că și-a apărat copilul. Și-a cerut scuze și pentru vorbele Margheritei care a oferit o declarație ciudată, la ieșirea din secție.

“Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcool text nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

A pățit ca Mutu cu sibutramina?

Dacă a fumat ceva sau dacă chiar a consumat substanțe psihoactive și este o cosumatoarea frecventă, se va afla probabil, când va veni rezultatul analizelor recoltate pentru IML. Margherita se va alege momentan cu un dosar penal pentru că era sub influența drogurilor.

Ce e cert însă este că fiica Vioricăi și a lui Ioniță este o fanatică a curelor de slăbire, și apropiați ai fetei susțin că ea ar fi apelat la orice, inclusiv la pastile-minune care să o ajute să rămână la o siluetă slim. Așa că nu ar fi exclus ca din cauza acelei pastile ea să iasă pozitiv la test.

Într-o asemenea situație a fost pus Adrian Mutu, pe vremea când era la Fiorentina și depășise de mult episodul ”cocaina” de la Chelsea. În urma unui control antidoping, Mutu a ieșit pozitiv și suspendat 8 luni din activitate, ulterior el recunoscând că a luat pastile de slăbit pe care i le-a adus sora lui din țară și care conțineau sibutramină.

 

 

 

 

Comentarii: