LIFESTYLE

Ministrul în chiloti! Moment inedit cu Ionuț Stroe în direct, s-a văzut tot!

O imagine a devenit virală astăzi pe toate rețelele de socializare și a apărut apoi pe toate ziarele. În timpul unei intervenții în direct, precum în parodiile de pe Internet, ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a rămas în fața telespectatorilor preț de câteva secunde în chiloți.

Momentul comic s-a petrecut în timp ce Stroe vorbea, prin Skype, la Pro X, cu Mihai Mironică. Și, în timp ce comenta ultimele evenimente din sport în contextul pandemiei de coronavirus, ministrul a lovit din greșeală camera care-l filma și așa a apărut pe ecran în toată splendoarea.

Telespectatorii au rămas șocați să vadă că deși purta cămașă, Stroe era îmbrăcat doar cu niște boxeri, relaxat. Neprețuită a fost și reacția moderatorului TV, Mihai Mironică, surprins imediat de regizorul transmisiei.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Reflexul salvator și reacția de după

Evident că imaginile au fost preluate rapid, iar cine nu a urmărit emisiunea lui Mironică a avut ocazia să vadă momentul pe toate rețelele de socializare. Spre norocul ministrului, episodul a durat puțin, grație un reflex salvator, cum ar comenta oamenii de sport la un meci de fotbal.

Ulterior, chiar Ionuț Stroe a încercat să facă haz e situația jenantă în care s-a autoexpus, postând o poză cu niște pantaloni scurți, mai lungi însă parcă decât vazuți în direct.

”Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri…”, a fost comentariul pe care Stroe l-a postat lângă imaginea respectivă. Plus o completare. ”n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă”, a comentat ironic ministrul Tineretului și Sportului.

Comentarii: