LIFESTYLE

Margherita de la Clejani și-a pus lumea-n cap! A sfidat autoritățile și și-a scos maimuța la plimbare!

Fără mască de protecție, fără mănuși, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a ieșit astăzi la o mică plimbare. Și-a scos la aer… maimuța, pe care a urcat-o într-un cărucior de păpuși, fără să țină cont de regulile impuse de autorități.

Și ca nu cumva să nu afle nimeni de isprava ei, Margherita s-a și mândrit pe Instagram cu ”realizarea ei”. Doar că cei care o urmăresc au sărit imediat să o critice pe tânara cântăreață.

”Ești dusă fata mea!”, “Nu ești sănătoasă!”, “Nu se iese din casă, e carantină, un copil nu l-ai plimba așa cum plimbi maimuța aia!”, “Fata mea, nu știu dacă să dau vina pe virus. Parcă nici n-aș vrea să-ți stric ziua, dar ai luat-o Brailă>> grav!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au lăsat Margheritei la poză.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Nu e prea populară printre vecini

Margherita de la Clejani a părăsit de câteva luni casa părintească și locuiește singură. Programul nocturn pe care îl are, din cauza concertelor, nu i-a adus deloc popularitate printre vecini, care sunt supărați și deranjați și de zgomotele ce se aud din apartamentul artistei.

Acum însă în această perioadă, Margherita este nevoită să petreacă mai multă vreme acasă, deoarece sunt interzise prin ordonanță toate evenimentele și petrecerile, iar restaurantele sunt închise.

 

 

 

 

Comentarii: