HOROSCOP

HOROSCOP 29 martie 2020

Berbec Coincidenţele fac parte dintr-un plan pe care noi oamenii nu îl putem înţelege, dar unele lucruri sunt atât de bine programate acolo sus, încât ne pot lăsa fără cuvinte. Asta trăieşti şi tu acum, un noroc chior care apare la momentul potrivit în locul potrivit. După ce beneficiezi de el, începi să faci un întreg şir de asociaţii de idei prin care îţi dai seama că ar fi fost de ajuns doar o clipă care să nu te mai lase să ajungi la acel superb moment. Ai fi putut rata această minune dacă te-ai fi abătut şi un singur pas mai într-o parte de la calea principală, dar ai avut noroc şi ai prins exact valul care te ducea acolo unde eşti acum! Totul ca într-o sincronizare perfectă!

Taur
Nu pune la suflet sfaturile superioare venite de la o persoană a cărui experienţă o admiri şi o recunoşti, numai că el nu prea ştie să fie delicat. Spune lucrurilor pe nume, cu cifre şi date clare, cu argumente şi raţionamente logice, fără a apela prea mult la ceea ce transmite inima, or tu receptezi totul prin prisma emoţiilor. Nici unul nu trebuie să respingă poziţia celuilalt, de vreme ce sunteţi croiţi pe calapoade atât de diferite. Priveşte cu un fel de inocenţă naivă ce are el să-ţi transmită şi dacă va vedea că nu înţelegi sau nu le iei prea în serios, va schimba cumva tonul lecţiei sale, spunându-ţi ce e de făcut ca unui elev la început de curs.

Gemeni
Eşti încântat de ritmul alert în care evoluează unele proiecte din viaţa ta. Că e vorba de o relaţie sentimentală care urcă foarte frumos spre un nivel promiţător, că e vorba de o afacere care capătă contur din ce în ce mai bine sau doar de un vis care pare să se materializeze chiar sub ochii tăi, eşti fericit de ceea ce se vede în faţa ta! Simţi nevoia să împărtăşeşti veştile bune şi cu alţii, care, prin laudele şi felicitările lor, te motivează şi mai mult să duci mai departe ce ai început.

Rac
Eşti obosit, deşi ai mai avea multe lucruri de rezolvat şi astăzi. Dacă te apuci totuşi de treabă şi ţi se pare că s-au adunat în calea ta doar obstacole, ar fi bine să nu insişti să mergi mai departe cu orice preţ, pentru că nu va ieşi nimic bine. Pe lângă faptul că nivelul tău energetic este destul de scăzut, nici nu sunt întrunite toate condiţiile unui succes facil, având de luptat cu tot felul de piedici pe parcurs, încât aproape că nu merită efortul. Dacă poţi amâna pe altădată, ai fi mult mai câştigat, altfel va fi doar risipă de timp şi energie fără rezultate prea bune.

Citește și: De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Leu
Nu ignora sfaturile pe care ţi le oferă astăzi cineva cu intenţii bune şi sincere, chiar vrea să-ţi fie de ajutor şi nu se ascunde nimic în spatele propunerilor sale. Merită să pui în aplicare ideile pe care ţi le oferă pe gratis, pentru că vei vedea că au efecte imediate în problemele care te preocupă. Dacă te încăpăţânezi să respingi orice sprijin din afară pe motiv că te descurci şi singur, da, vei ajunge la un final bun în cele din urmă, dar aşa ai economisi timp şi energie încercând variante proprii. Dacă cineva îţi dă pontul gata verificat, de ce nu l-ai folosi imediat?

Fecioară
Nu te aştepta ca lumea să fie de acord cu tine, pentru că nu ai alături de tine oameni care gândesc la fel. Unii îl iau pe nu în braţe, alţii critică tot ce aud, dar tu continuă să crezi în direcţia ta şi gândeşte pozitiv până la capăt. Nu te lăsa învins de negaţii, de comentarii acide, de conflictele de idei care se mai încing, ci contează să-ţi păstrezi tonusul pozitiv şi să nu ţii cont de nimeni. Vei ajunge acolo unde doreşti şi vei fi mândru că ai rămas ferm pe poziţie, iar cei care acum te critică, îşi vor recunoaşte înfrângerea, dar nu atât de simplu.

Balanță
Ascultă-l pe cel care îţi spune că cea mai bună soluţie, în situaţia de faţă, e să pui punct unui plan care nu mai are nimic de oferit. Dacă ţie ţi-e teamă de decizii atât de drastice, lasă-l pe altul să ia decizii în locul tău, pentru că poate fi mai detaşat de toate. Tu ai trece totul prin prisma emoţiilor, or celălalt vede lucrurile strict raţional, fără implicaţii sentimentale. Ţine cont de sfatul destul de sever pe care ţi-l oferă, chiar dacă nu sună aşa cum ai fi dorit, deoarece pare a fi o idee salvatoare ce te ajută să duci la capăt un plan ce părea complet blocat.

Scorpion
O nouă iubire se poate contura frumos la orizont şi e normal să te cuprindă emoţia, nerăbdarea, dorinţa de a face paşi mari înainte, spre o următoare etapă firească în relaţia voastră. Ieşi în lume, îmbracă-te bine, pune accent pe felul cum arăţi, cum vorbeşti, cum te comporţi, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele şi cineva este cu ochii pe tine. Poate avea loc o întâlnire interesantă cu o persoană care are efecte excelente asupra psihicului tău, descoperind cât de sensibil poţi fi în unele momente. Nu te mulţumi doar să primeşti gesturile de admiraţie, de afecţiune, de răsfăţ, ci oferă şi tu în aceeaşi măsură!

Citește și: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Săgetător
Ocupă-te azi de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp înainte. Azi ai starea potrivită pentru a te apleca asupra lor cu mai multă răbdare, pe îndelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ţi vine a crede câte lucruri poţi şterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lungă, dar dacă te-ai uita mai bine, ai vedea că sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate uşor. Ia-le pe toate pe rând, una câte una, şi ai să vezi că lista de datorii în aşteptare se reduce dintr-o dată la jumătate doar pentru că ţi-ai propus să te ocupi de ea astăzi. Cere şi ajutorul celor din jurul tău, pentru că e şi de datoria lor deopotrivă.

Capricorn
Starea neplăcută în care te afli azi nu e legată de vreo situaţie din exterior care să-ţi provoace aceste emoţii, ci de lipsa anumitor informaţii de care ai mare nevoie. Cât timp nu ştii clar încotro te îndrepţi şi pe ce resurse te poţi baza, e normal să calci grijuliu, ca pe coji de ouă. Tocmai pentru că nu eşti încă foarte bine edificat în privinţa rezultatelor care te aşteaptă la final, fii foarte prudent, nu te avânta în direcţii neverificate şi stai cu ochii la factorii de risc. Nici să exagerezi nu e bine, ca şi cum ar fi peste tot doar piedici şi inamici, pentru că atunci chiar că se termină altfel decât ai fi dorit!

Vărsător
Azi te apleci cu mai multă conştiinciozitate asupra studiului, ori pentru că se apropie un eveniment cu o conotaţie specială în poziţia ta de învăţăcel – un examen, un interviu, un extemporal important – ori pentru că simţi că ai rămas cumva în urmă la anumite teme şi vrei să te mai upgradezi un pic, să te mai pui la curent cu noutăţile din breasla ta. E o reală plăcere să cauţi cărţi, să te documentezi de pe net, să stai de vorbă cu oameni cu mai multă experienţă care te pot îndruma foarte bine în direcţia care te preocupă. Închei ziua cu un sentiment de imensă satisfacţie că te-ai mai îmbogăţit cu ceva din punct de vedere intelectual şi abia aştepţi să arăţi ce ştii şi să pui în practică ceea ce ai învăţat.

Pești
Resimţi un fel de trac imens, de parcă presimţi că se apropie ceva special pentru tine, tocmai de aceea nici nu ştii să explici ce ai, ce ţi se întâmplă. E un sentiment ciudat, nou pentru tine, dar nu e altceva decât mesajul divin care vine spre tine valuri-valuri prin tot ce vezi în jurul tău. Semnalele, mai clare sau mai subtile, au ceva de transmis, deci încearcă să pătrunzi în simbolistica pe care o observi la tot pasul. Azi vei întreba mai des: oare ce vrea să însemne asta? Gândeşte-te, vei găsi singur răspunsurile!

sursa: acvaria.com

Comentarii: