LIFESTYLE

Maria Dragomiroiu și secretul părului ei perfect! Ce ritual are doamna cântecului popular pentru celebra ei podoabă capilară

Pe Maria Dragomiroiu o recomandă vocea. Talentul. Cariera de zeci de ani, dragostea pentru cântecul popular. Însă doamna folclorului este specială și datorită părului său lung de un metru.

Așa o știe publicul dintotdeauna. Cu podoaba ei capilară unică pe care Maria Dragomiroiu o îngrijește după propriile reguli.
Maria Dragomiroiu îi dedică timp preţios și nu merge niciodată la coafor. De tuns, îl tunde rar, și nu-l aruncă niciodată la gunoi. Niciodată. E un ritual de iubire, nu are legătură cu vreo superstiție.

CITEȘTE ȘI: Detaliile feminine care au IMPACT semnificativ asupra unui bărbat

„Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie?

Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată! Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi, o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul.

Îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt, şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber”, a dezvăluit artista pentru Click.

 

 

 

 

 

Comentarii: