FRUMUSETE LIFESTYLE

Reversul medaliei: Gina Pistol s-a luptat ca să scape de 21 de kilograme după ce a născut! Cum a reușit?

Gina Pistol a fost unul dintre cei mai apreciați iepurași Playboy din România. Și o ispită continuă a show-bizz-ului. Asta până când l-a întâlnit pe Smiley, moment în care frumoasa blondă s-a retras practic de pe piață, devenind și mamă.

Dar cea mai mare fericire a vieții ei a avut, ca orice medalie, și un revers. Maternitatea vine la pachet cu mult. În general, cu multe kilograme. „Am tot încercat să îmi găsesc o portiţă pentru a mă reapuca de sport, dar nu am avut timp. Acum am venit să văd ce e de făcut, mi-am zis că o pot lăsa pe cea mică acasă câte jumătate de oră de două ori pe săptămână şi să fac acest lucru pentru mine.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Îmi doresc să îmi reintru în formă şi nu e chiar atât de uşor, parcă nu vor să se îndepărteze de mine kilogramele. Eu ajunsesem la 80 de kilograme înainte să nasc, a fost puţin şocant, până acum văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar!”, a povestit Gina Pistol.

Între timp, Gina a revenit la 59 de kilograme, dar a recunoscut că doar dieta şi mişcarea n-ar fi mereu de ajuns. „Nu mai am tonus muscular, am probleme cu retenţia de apă, cu celulita. Ce să zic, ca orice femeie care a trecut printr-o sarcină, este foarte greu să intri în formă când ai un copil mic şi nu foarte mult timp pentru tine la dispoziţie.”, a mărturisit Gina.

Soluţia găsită a fost una simplă. Gina a consultat un medic. Și acum investește câte 60 de minute în fiecare săptămână pentru tratamente de remodelare corporală u cele mai avansate aparate cu laser disponibile la nivel mondial, non-invazive şi fără efecte secundare.

 

 

 

 

Comentarii: