HOROSCOP

HOROSCOP 20 august 2021

Berbec Se recomandă să fiți mai organizați și mai atenți la detalii. Sunteți foarte responsabili și implicați în tot ceea ce aveți de făcut, fapt pentru care nu trebuie să pierdeți nimic din vedere.

Taur
Daţi dovadă de un anumit conservatorism. Cei din jur vă împărtășesc extravaganțele lor, dar nu vor primi nicicând aprobarea voastră. Rămâneți totuşi persoane stabile, de încredere pentru cei din jurul vostru.

Gemeni
Puneţi la îndoială o serie de lucruri dobândite atât în sfera materială, cât și în cea relațională. Sunteţi sociabili şi frumoşi în ochii celor din jur, oricând capabili să adresați o vorbă bună celor care au nevoie de sfaturi.

Rac
Aveți nevoie de odihnă și de o pauză de la aglomerația zilnică. Este posibil să vă simțiți epuizați și să nu mai dați randament la fel de bine. De asemenea, și abilitățile voastre ar putea avea de suferit.

CITEȘTE ȘI: Ce probleme de sănătate ai conform zodiei: Cele mai expuse semne zodiacale

Leu
Vă doriți să vă schimbați locul de muncă, dar este posibil ca această decizie să implice o serie de alte schimbări pentru care nu aveți disponibilitate. Schimbarea de domiciliu sau chiar schimbarea țării pot fi unele dintre acestea.

Fecioară
Va fi nevoie să lucrați mai mult și să acordați mai mult timp locului de muncă. Poate fi vorba despre ore suplimentare sau schimbarea jobului. În tot acest demers vă bucurați de susținerea necondiționată a membrilor familiei.

Balanță
Nu vă asumați lucruri pe care nu le puteți realiza și nu faceți promisiuni. Este o perioadă în care puteți cădea cu ușurință în capcane, așa că este nevoie de multă atenție și control. Încercați să nu vă mai rezumați doar la a verbaliza lucruri.

Scorpion
Un proiect de amploare vă va ocupa o perioadă semnificativă din timp. Poate fi vorba de o călătorie lungă, de o plecare pe un termen nedeterminat sau de implicarea voastră într-un proiect nou.

CITEȘTE ȘI: Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

Săgetător
Sunteți prinși în mai multe activități care vă solicită pe deplin atenția. Cel mai probabil, este vorba de vizita inopinată a cuiva drag sau de niște schimbări la locul de muncă.

Capricorn
V-aţi cam îndepărtat de anturajul vostru, aţi devenit reci, impenetrabili pentru cei din jur. Deşi aveţi sentimentele intacte, aţi abordat acest mod de viaţă deşi vă displace profund, doar pentru a vă realiza obiectivele ambițioase.

Vărsător
Vă ocupați de niște responsabilități pe care le-ați tot amânat până ce acestea s-au complicat. Acum este nevoie de timp, răbdare și implicare pentru rezolvarea lor. Chiar nu mai puteți amâna.

Pești
Trebuie să recunoașteți că aveți nevoie de ajutorul cuiva pentru a vă îndeplini toate sarcinile de la locul de muncă. Ați cam rămas în urmă, iar termenele vă presează destul de mult. Sunteți foarte muncitori și vă puteți mobiliza într-un timp scurt.

 

 

 

 

Comentarii: