LIFESTYLE

Marian Drăgulescu, despre bătăile aplicate Larisei: ”Ea sărea, ne băteam parte-n parte!”

Marian Drăgulescu a ținut mereu prima pagină a ziarelor, dar nu doar pentru că a devenit un fenomen în gimnastică, el fiind calificat la olimpiadă, la 4O de ani!

Legendarul sportiv a rămas în atenția opiniei publice și cu alte lucruri, extrem de neplăcute. Iar după drept scandalurile repetate cu fosta soție, din în urmă cu 13 ani, lui Drăgulescu i s-a lipit eticheta de bătăuș.

Chiar el recunoștea atunci, după ce Larisa plângea la televizor, la vremea aceea, cu ochiul vânăt, că da, și-a lovit soția cu piciorul în ochi. Dar niciodată, niciodată nu ar ridica mâna asupra copiilor lui, așa cum a încercat să spună atunci fosta nevastă.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Nu sunt mândru!”

În urmă cu 13 ani, Larisa Drăgulescu, femeia cu care Marian Drăgulescu era căsătorit și avea deja doi copii, îl acuza pe celebrul de violențe conjugale. Acum, sportivul care chiar astăzi intră în concurs la europenele de la Basel, la 4O de ani, a spus exact cum au stat atunci lucrurile.

„A fost o relație nocivă, au avut loc multe scandaluri, certuri. Am fost doi tineri care scoteau ce e mai rău unul altuia. Ne luam parte în parte. Ea sărea mereu. Eu sunt un tip care evită orice tip de conflict, sunt o persoană destul de calmă.

E un episod din viața mea de care nu sunt mândru. Au fost multe altercații, ea sărea, de multe ori nu am ripostat, dar am și ripostat.

Îmi pare rău că mi-am pierdut cumpătul la acel moment. Am învățat din acele greșeli. Am învățat să nu mă mai pun în astfel de situații. A fost singurul caz și singura relație de așa natură.”, a spus Marian Drăgulescu la Kanal D.

Comentarii: