LIFESTYLE

Marina Baboi, a doua din Europa la 60 m!

Atleții români s-au descurcat foarte bine la primul mare concurs internațional din acest an, la care au participat alături de sportivi din alte 17 țări: Balcaniada de la Istanbul. Românii au venit acasă cu 12 medalii!

Marina Baboi, campioana națională în probele de 60, 100 și 200 metri a ieșit pe doi în proba de 60 metri.

„Această medalie este foarte importantă, este prima pe care am câștigat-o în sală la o competiție balcanică și mă bucur foarte tare că am reușit să sparg gheața”, mărturisește Marina Baboi.

Cea mai rapidă atltetă din România s-a bucurat ca un copil pentru că a putut să călătorească din nou după atâtea luni de pauză și să meargă la concursuri importante.

„După tot ce a fost anul trecut în care nu am putut să ieșim nicăieri și competițiile au fost anulate m-am bucurat foarte tare că am început din nou să călătorim și să luăm contact cu concursurile de afară”, spune Marina.

CITEȘTE ȘI: Cât de indicate sunt, de fapt, exercițiile CU GREUTAȚI /STUDIU

Medalia va ajunge la părinții ei

Medalia de la Balcaniadă va ajunge la fel ca și cele 185 câștigate până acum de atletă, în casa părinților ei de la Buzău, cei mai mari susținători ai Marinei.

„Părinții mei sunt extrem de fericiți, normal că așteaptă să le duc medalia”, sportiva care a câștigat medalie de argint în proba de 60 m, la Balcaniada de la Istanbul.

Înainte de Istanbul, Marina a zburat în Franța, unde a mers să alerge într-o companie selectă. „A fost un concurs la care au luat parte nume foarte mari, campionul mondial de la 100 de metri, campionul mondial de la 110 metri garduri, a fost un concurs foarte important și mă bucur că am reușit să vin pe locul trei”, mai spune Marina Baboi.

 

 

Comentarii: