LIFESTYLE

Mărturisiri cutremurătoare ale unei celebre cântărețe! Mihaela Mihai: ”Soțul mă droga!”

Mihaela Mihai este artista care a făcut din șlagărul lui Horia Moculescu, ”De-ai fi tu salcie…”, un adevărat hit nemuritor al muzicii ușoare românești. Apoi, o vreme, s-a așternut uitarea peste îndrăgita solistă, deoarece plecase în străinătate, se mutase la Paris, după bărbatul de care se îndrăgostise nebunește. Un om de afaceri francez cu care Mihaela Mihai s-a căsătorit și are și o fată.

Dar în timp, visul frumos a devenit un coșmar greu de închipuit pentru artistă. Și greu, foarte greu de crezut deoarece întrece orice scenariu dramatic pe care vi l-ați putea imagina. Nu sunt bârfe, zvonuri, ci chiar povești spuse din gura Mihaelei Mihai.

”Soţul meu nu mă bătea, dar mă agresa psihic. Nu puteam să ies undeva cu el, că avea impresia că îmi fac semne cu alt bărbat şi mă teroriza pe treaba asta. La un moment dat mi-am dat seama de ce insista atât de mult să facă el cafeaua dimineaţa, pentru că mă droga cu ea. Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el.”, a mărturisit cântăreața.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Gelozia e o boală!”

Acuzații la adresa bărbatului sunt extrem de grave. Mihaela Mihai a povestit cum timp de cinci ani, cântăreața a băut fără să știe cafea în care soțul ei i-ar fi pus tot felul de substanțe.

”La un moment dat am ajuns la faza în care eram de-a dreptul controlată şi am realizat că nu era atât dragoste din partea lui, cât nevoia de a mă poseda, era posesiune paranoică de-a dreptul. Pleci de acasă, îţi bei cafeaua şi după aceea, în fiecare zi, timp de 10 ani, dai telefon acasă din oră în oră să mă întrebi ce am făcut, ce am gândit, cu ce m-am îmbrăcat, unde mă duc, cu cine vorbesc, cu cine mă întâlnesc, când mă întorc. Nu mai ai aer. Asta ucide dragostea. Gelozia asta patologică, e îngrozitoare, chiar e o boală, şi mai ales e un chin pentru o femeie ca mine, cu o personalitate de om liber”, a dezvăluit artista în urmă cu ceva timp.

Cum a descoperit asta? ”Mi-a spus-o medicul la care m-am dus, de mi-a făcut toate analizele. Adică nu este o părere de-a mea. Făcea asta ca să mă stăpânească. Era posesiv. Avea o gelozie patologică. Medicul mi-a spus că am fost sedată”, a încheiat vedeta.

 

 

 

 

 

Comentarii: