NUTRITIE SANATATE

Medic: Această băutură topește rapid grăsimea de pe burtă

topremediinaturiste.ro

Grăsimea de pe burtă, cunoscută și sub numele de grăsime viscerală, crește riscul de boli de inimă, așa că este esențial să scăpați de ea. Este mai periculoasă decât grăsimea subcutanată, care se află chiar sub suprafața pielii.

Organele vitale afectate

Grăsimea viscerală este ascunsă adânc în abdomen, în apropierea organelor vitale, cum ar fi ficatul și intestinele. Din fericire, deciziile dietetice raționale pot ajuta la arderea ei.

Pe lângă vitaminele și substanțele nutritive conținute în unele alimente, acestea ajută la combaterea bolilor. Acest lucru înseamnă că apelarea la resurse naturale – fie că este vorba de fructe, legume sau condimente – oferă diverse beneficii pentru sănătate. Nici măcar grăsimea viscerală încăpățânată nu poate rezista efectelor puternice ale unei băuturi.

CITEȘTE ȘI: Dieta cu banane sau cum să ai un abdomen suplu

Băutura care topește grăsimea de pe burtă

„Un studiu a arătat că sucul de mere și de varză poate arde grăsimea în doar câteva săptămâni”, spune nutriționistul Dr. Vasilisa Ponomareva.

O echipă de cercetători a observat efectele acestui duo de fructe și legume asupra obezității la șobolani. În cadrul studiului au fost folosite două băuturi: una a fost un cocktail pur de varză și mere, iar cealaltă a fost o băutură fermentată cu tulpina probiotică Lactobacillus Plantarum EM izolată din kimchi.

CITEȘTE ȘI: Fructele pe care să le consumi când vrei să slăbești: Ajută la eliminarea grăsimii de pe abdomen

„Animalelor li s-au administrat 10 mililitri din una dintre aceste băuturi pe kilogram de greutate corporală. După ce au urmat această dietă timp de opt săptămâni, echipa de cercetători a observat că ambele sucuri au fost eficiente în reglarea greutății corporale, inclusiv a grăsimii viscerale și a funcției hepatice. Însă versiunea fermentată a prezentat o eficacitate semnificativ mai mare împotriva obezității”, adaugă nutriționistul.

Comentarii: