LIFESTYLE

Meghan Markle, dezvăluiri șocante la Oprah Show: a avut gânduri de suicid!

Lumea a așteptat cu sufletul la gură emisiunea ”The Oprah Winfrey Show”, difuzată duminică seară. De ce? Pentru că Ducele și Ducesa de Sussex ai Marii Britanii și-au spus versiunea lor de poveste.

Atât Meghan Markle, cât și Harry, au făcut dezvăluiri șocante, în primul interviu acordat de cuplu după ce, anul trecut, a decis să renunţe la îndatoririle în familia regală.

Ducele şi ducesa de Sussex au discutat timp de 2 ore cu Oprah Winfrey, iar interviul a fost difuzat de CBS în prime-time. Meghan Markle a mărturisit că familia regală a decis ca Archie, primul lor copil, să nu fie prinţ.

Se pare că ar fi fost discuții despre pielea „închisă la culoare” a lui Archie, ceea ce pe fosta actriță americană a deprimat-o teribil. Meghan a avut chiar gânduri de suicid, în acele momente

„Nu voiam să mai trăiesc”, a spus Meghan Markle, care din cauza protocolului care i-a impus extrem de multe limite, s-a simţit singură, izolată şi nu a ieşit luni întregi. A fost cu atât mai dificil și pentru Harry: „Nu aveam la cine să apelez”, a completat prinţul.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Charles nu-i răspunde lui Harry la mesaje!

Dacă despre bunica lui, regina Elisabeta a II-a, Prinţul Harry a mărturisit că a avut o relaţie „chiar bună”, despre tatăl lui, prinţul Charles, n-a putut spune același lucru. De altfel, tatăl său nici nu-i mai răspunde la mesaje, de când a plecat.

„Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie cum se simte durerea… iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca această relaţie”, a recunoscut fiul cel mic al lui Charles.

Care în ciuda a tot ceea ce s-a spus, a dat totul pe față și în ceea ce privește suportul financiar. Nu mai primesc absolut nimic de la familia regală, ei trăind din banii pe care mama lui Harry, prințesa Diana, i-a lăsat moștenire.

 

 

 

Comentarii: