LIFESTYLE

Melania Trump pune piciorul în prag: De ce îi confiscă uneori telefonul preşedintelui SUA

trbimg.com

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump a dezvăluit că uneori îi confiscă telefonul soţului său ca să-l ţină departe de Twitter, deoarece nu întotdeauna este de accord cu ceea ce postează preşedintele.

„Nu sunt întotdeauna de acord cu ceea ce face şi îi spun asta”

Melania Trump, a declarat sâmbătă că uneori nu este de acord cu privire la deciziile soţului ei şi a recunoscut că îi spune preşedintelui să înceteze tweetingul pentru că prin ceea ce scrie, creează polemici inutile.

CITEȘTE ȘI: E o minune că mai trăieşte: Ce mănâncă zilnic preşedintele SUA, Donald Trump

Prima Doamnă a spus că uneori nu este de acord cu privire la deciziile soţului său. Ea a susţinut că îi spune adesea când crede că se înşeală în privinţa vreunui subiect.

Melania a râs sâmbătă când a admis că i-a spus soţului să mai lase telefonul: „Nu sunt întotdeauna de acord cu ceea ce face şi îi spun asta. Îi dau opinia mea sinceră şi sfatul meu onest. Uneori el ascultă, uneori, nu, dar am propria voce şi opiniile mele şi este foarte important pentru mine să exprim ceea ce simt”, a spus Melania. În timp ce Donald Trump este cunoscut pentru tweetingul său vicios, adresat celor care i-au greşit, Melania investeşte timp în dezvoltarea unui program prin care speră să oprească agresiunea, scrie publicaţia Daily Mail.

CITEȘTE ȘI: Cum arată interiorul celor mai luxoase proprietăți ale lui Donald Trump

Comentarii: