LIFESTYLE

E o minune că mai trăieşte: Ce mănâncă zilnic preşedintele SUA, Donald Trump

nbcnews.com

„Doar” cinci bucătari îi stau la dispoziţie lui Donald Trump de când s-a mutat la Casa Albă. Ai fi tentat să crezi că are tot felul de pretenţii culinare sofisticate. Şi totuşi… surpriză!

Jurnaliştii de la The Guardian au aflat că Trump ronţăie cipsuri mai toată ziua. La micul dejun, peste care de multe ori sare, Trump mănâncă doar bacon şi ouă. La prânz, una dintre gustările preferate ale preşedintelui american este fleica de porc, pe care o preferă într-un sandviş. Cât priveşte cina, Donald Trump adoră să mănânce un Big Mac, un meniu uriaş de la KFC sau o friptură bine făcută.

CITEȘTE ȘI: Meniu de președinte: Care este mâncarea preferată a lui Klaus Iohannis și cum se prepară

Nutriţioniştii susţin că Donald Trump abia se atinge de vreun aliment care conţine Omega 3, grăsimile din nuci, peşte şi seminţele de in, necesare celulelor creierului pentru a funcţiona.

Rareori preşedintele american iese din obiceiurile culinare tip fast food, atât de nocive. Cu toate acestea pare să nu aibă probleme de sănătate.

CITEȘTE ȘI: S-a aflat! Pasiunea SECRETĂ a soției președintelui Iohannis /GALERIE FOTO

Mai în glumă, mai serios, ştiind că Donald Trump s-a născut într-o familie foarte bogată, care întotdeauna şi-a permis orice, am putea spune că acum suferă de „complexul copilului bogat”, mâncând la maturitate doar ceea ce săracii Americii abia îşi permiteau.

 

Comentarii: