LIFESTYLE

S-a aflat! Pasiunea SECRETĂ a soției președintelui Iohannis /GALERIE FOTO

 

Ultimul meci disputat în Liga a II-a de către FC Hermannstadt s-a bucuar de prezența unui suporter neașteptat. Carmen Iohannis, soția președintelui României, a luat loc la tribuna oficială alături de mai mulți liceeni din clasa a cărei dirigintă este la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”.

La finalul întâlnirii dintre FC Hermannstadt și Sănătatea Cluj, încheiată la egalitate, scor 1-1, Carmen Iohannis a mărturisit că a fost prezentă la acest joc în mod special pentru unul dintre elevii săi, Alexandru Străulea, component al lotului echipei sibiene, care a fost convocat recent la lotul național U18 al României.

Înainte de a părăsi arena din Parcul Sub Arini, Carmen Iohannis s-a fotografiat pe gazon alături de Alex Străulea și de elevii săi.

Tot cu acest prilej, Carmen Iohannis a recunoscut că nu este prim adată când vine în galeria unei echipe de fotbal, ci că a ”mai fost în tinerețe. În general, îmi place atmosfera de pe stadion. Mi s-a părut un pic cam trist astăzi, pentru că a plouat și nu a fost multă lume, însă clasa noastră s-a menținut la putere și am fost fericiți.”

Ce NU știai despre femeile DEPENDENTE de sex

Ce sfaturi sexuale primeau tinerele în secolul trecut…

Cum SUCEȘTI mintea unui bărbat, în funcţie de zodie

Întrebată fiind dacă pune fotbalul alături de tenis în rândul sporturilor preferate, carmen Iohannis a preferat un răspuns diplomatic unuia tranșant, afirmând că ”fiecare sport are farmecul lui și bucuria pe care o oferă celor din jur este incomensurabilă. E foarte bine pentru oricine să facă orice sport, ce își alege fiecare.” De asemenea, Prima Doamnă a României a recunoscut că va mai participa și la alte meciuri ale Sibiului pe Stadionul ”Municipal”. ”Dacă vor fi meciuri interesante, venim cu drag”, a declarat, reporterilor de la tribuna.ro, soția președintelui.

Comentarii: