Dacă ținutele vedetelor, gafele privind decernarea premiilor, replicile tăioase la adresa noului președinte al Statelor Unite, Donald Trump, au ținut cap de afiș în jurnalele mondene și nu numai, era firesc să nu poată trece neobservată nici petrecerea de după.
Ca în fiecare dintre ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la Gala Premiilor Oscar, creând din nou preparate pe gustul tuturor VIP-urilor.
Meniul ales anul acesta nu s-a limitat doar la clasicele Biscuiți cu somon afumat în formă de statuete Oscar, Plăcintă cu pui și trufe negre sau Macaroni și brânză la cuptor, ci Chef Wolfgang Puck a încântat papilele gustative ale invitaților cu preparate noi precum Coaste de vită Wagyu condimentată în stil marocan cu tort de parmezan, Tacos cu rădăcină de taro și creveți, mango, avocado și aioli de chipotle, Gnocchetti cu ciuperci și cremă de caju, Corn dogs cu homar, Popcorn suflat cu aur, trufe și pretzeli facuți în casă sau Paste cu sos de morcovi.
Cu atâtea dive invitate la petrecere, salatele au fost bineînțeles nelipsite. Ingredientele de bază ale meniului din acest an le-au constituit verdețurile amărui și sfecla de zahăr cu iaurt din brânză de capră, Granola și citrice.
Și la capitolul deserturi Chef Wolfgang Puck a excelat: Gelato și sorbet, Movie Theatre Flavor Chocolate Bonbons: Goobers, Sour Patch Kids, Cookies cu Oreo, Waffles cu vanilie și red velvet, Lava cakes, Takoyaki cake balls
Caramel cappuccino Oscar lollipops