NUTRITIE

Micul dejun preferat de fiecare zodie

Berbec

Acest semn al zodiacului de foc este extrem de energic doar dacă dacă micul dejun este nutritiv și bogat în calorii. O omletă cu pâine integrală, brânză de vaci cu fructe de sezon, fulgi de ovăz sau file de pui.

CITEȘTE ȘI:  ‘Găigana’ – omleta delicioasă din Banat. Ingredientele necesare şi modul de preparare

Taur

Sunt iubitori nobili de mâncare gustoasă, dar nu prea îngrijorați de diversitatea în alimente. Stelele le recomandă să mănânce totul bogat în calorii, iar la micul dejul: croissante, clătite sau omletă. Produsele dietetice sunt mai bine lăsate pentru seară.

Gemeni

Semne zodiacale mai deosebite deoarece nu sunt întâlnite în natură. Această trăsătură stă în calea micului lor dejun perfect. Gemenii trebuie doar să se strângă împreună și să nu piardă această masă, altfel nu vor putea să-și controleze numărul de calorii consumate.

Rac

Micul dejun al unui rac nu poate fi determinat datorită melancoliei sale, indiferent dacă îi place să ia micul dejun sau nu. Astrologii recomandă cu tărie acest lucru și alegerea felurilor de mâncare mai simple, cu ingrediente clare și cu o metodă de pregătire cât mai puțin sofisticată. De exemplu, pâine prăjită cu miere sau un cu unt.

CITEȘTE ȘI: Tortilla Española, un altfel de mic dejun

Leu

Acești iubitori de improvizație preferă să cumpere cărți de bucate și să petreacă o jumătate de zi în bucătărie. Dar trebuie să fii atent să nu începi să mănânci prea mult. Pentru Lei orice mic dejun, brânză sau ouă va fi mereu cea mai bună opțiune. Și tot ce-i mai complex și exotic se lasă așteptat până la cină.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară, sunt persoane muncitoare așa că adesea refuză să ia micul dejun. Pentru a le atrage atenția și a le stârni apetitul, oferiți-le mâncăruri gustoase non-standard, cum ar fi budinca de brânză de vaci.

CITEȘTE ȘI: Clătite cu zucchini și iaurt grecesc, dulci sau sărate/ MIC DEJUN SĂNĂTOS și HRĂNITOR

Balanța

De obicei, pentru Balanță nu contează cu adevarat ceea ce mănâncă, și din acest motiv, kilogramele în plu îi urmăresc adesea. Astrologii sfătuiesc semnul zodiacului să aleagă un fel de mic dejun consistent și să filtreze cu grijă rația de dimineață, astfel încât micul dejun să nu se întindă pe mai multe ore.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte apropiați de spiritul Berbecului neliniștit, dar pentru ei mâncărurile grase și picante ar trebui să fie tabu. Mai bine să vă gândiți la un mic dejun dulce cu brioșe, budincă de ciocolată sau granola – totul depinde de imaginație și de preferințele personale.
Și, bineînțeles, acest mic dejun ridică automat starea de spirit dimineața.

CITEȘTE ȘI: Care sunt CELE MAI SĂNĂTOASE cereale pentru micul dejun?

Săgetător

Săgetătorii preferă să-și monitorizeze sănătatea și să adere la o nutriție adecvată. Micul lor dejun este unul simplu, minimal și fără excese.

Capricorn

Somnul pentru Capricorn este esențial, așa că ei preferă să doarmă mai bine decât să gătească micul dejun.

CITEȘTE ȘI: ALFĂ ce spune CAFEAUA preferată despre partenerul tău

Vărsător

Iubitorii de mâncăruri, vărsătorii iubesc fiecare mic dejun, de aceea îl transformă într-un ritual.

Pești

Peștilor le este foarte greu să schimbe ceva în viața lor. În cazul în care mama toată copilăria i-a hrănit cu prăjituri dimineața, atunci acest obicei poate fi păstrat pentru o viață. Astrologii îi sfătuiesc să facă meniul mai variat – să facă un toast cu unt de arahide, spanac cu ou sau orez și scorțișoară. Principalul lucru este să urmați regula „ziua nouă – felul nou”.

Comentarii: