LIFESTYLE

Mihaela Rădulescu, declarație-șoc despre fostul ei iubit! Ce a spus despre faptul că Dani Oțil va fi tată!

Au fost împreună ani buni și au fost în centrul atenției non-stop. Relația lor a fost comentată, analizată, criticată sau apreciată. Și până la urmă, s-a ajuns și la final.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu și-au spus adio în urmă cu multă vreme și au rămas, zic ei, prieteni buni. Însă când Răduleasca și-a tras iubit celebru, și-au văzut fiecare de ale lui, iar între timp, prezentatorul tv s-a și însurat, cu Gabriela Prisăcariu, iar în curând va fi tată.

Până acum, nimeni n-a aflat ce crede diva la Monaco despre fostul ei iubit, dar iată că Mihaela a vorbit, în sfârșit și despre asta.

”Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!”, a spus Răduleasca pentru ciao.ro.

CITEȘTE ȘI: Lucrurile pe care femeile le consideră ATRĂGĂTOARE la un bărbat. În unanimitate!

”Îi trimit poze sexy lui Felix!”

De cealaltă parte, vedeta Pro TV are parte de tot ceea ce și-a dorit în viața ei. Iar relația cu parașutistul Felix Baumgartner este exact ceea ce are nevoie.

Mihaela Rădulescu a recunoscut că nu are gânduri de măritiș și nu știe dacă va fi pentru totdeauna. Mai ales că, în special aici, în România, unii îi vor despărțiți. Ba chiar ar fi încercat să-l ademenească pe Felix cu tot felul de ispite, cu poze sexy trimise pe rețelele de socializare.

”Toată populația de hateri din România i-a scris lui Felix diverse, pe rețelele de socializare, tot felul de porcării despre mine. Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată. Mi le arată, mi le trimite. În engleză, în germană au încercat… toate variantele.

S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice. Săracii, habar n-aveau… dar cineva a făcut tot felul de încercări doar-doar Felix o răspunde ceva. Râdem și astăzi de ele. Se întâmplă până și în ziua de azi.

De aceea îl și feresc eu foarte mult de România. De aceea nu acceptă nicio invitație aici. Pentru ca s-a convins și singur că aici e un teren minat din punctul ăsta de vedere. Și noi trăim fericiți în alte părți, fără să avem interacțiuni cu locul acesta.”, a mai dezvăluit Răduleasca în Ciao!.

 

 

 

 

Comentarii: