LIFESTYLE

Milioane de femei au suspinat după el. Pe cine a iubit ”Dylan”

fanatik.ro

Moartea îndrăgitului actor Luke Perry, la doar 52 de ani, după atac sever cerebral, a îndoliat lumea cinematografiei. Vedetele de peste Ocean, mai ales foștii parteneri din serialul Beverly Hills, îl plâng pe ”Dylan”, pentru că personajul interpretat de Luke în celebra serie l-a urmărit pe actor până la moarte.

Nu a existat adolescentă în anii 90 care să nu suspine după ”Dylan”, rebelul tânăr care cucerește inima celor două femei fatale din film, ”Brenda” și ”Kelly”. Puțină lume știe că, de fapt, Luke venise la audițiile pentru serial pentru rolul lui Steve Sanders, dar producătorii s-au răzgândit și l-au distribuit în rolul care i-a adus faimă pe întreaga planetă.

Citește și: Aveți degetele umflate? Iată care pot fi cauzele

 

Idile ca-n Beverly Hills

Cu toate că nu s-a spus niciodată despre el că ar fi un ”vânător” de profesie, Luke Perry a atras publicul feminin ca un magnet. Alura lui de băiat rău cu suflet bun le-ar fi cucerit însă și pe partenerele de platou, în aceea perioadă. Nimeni nu a vorbit, mai târziu, despre aventurile cu Shannen Doherty, ”bruneta Brenda”, și Jennie Garth, blonda ”Kelly”, și niciunul dintre ei nu a confirmat vreodată bârfele.

Pe rând, farmecului tânărului Coy Luther Perry III au căzut alte staruri hollywoodiene. Mai întâi, a fost Yasmine Bleeth, celebră pentru rolul de sexy-salvamar în Baywatch. După care, s-a vorbit despre o altă aventură cu Kelly Preston.  O altă colega de platou, Kristy Swanson, i-a fost parteneră pentru scurt timp, pentru că actorul a cunoscut-o pe Minnie Sharp.

Cu Minnie Sharp – fost model și actriță – , Luke Perry a fost însurat 10 ani și au împreună doi copii majori. Căsnicia lor a durat până în 2003, însă au rămas în relații excelente. De altfel, fosta soție i-a fost alături până în ultima clipă, împreună cu femeia cu care Luke se logodise de curând, terapeutul Wendy Madison Bauer.

 

Colegele de platou, în lacrimi

La aflarea veștii, că Luke Perry a pierdut lupta pentru viață, actrița Shannen Doherty a lăsat un mesaj sfâșietor pe pagina de socializare. A urcat o poză cu ei doi, tineri și zâmbitori, și a scris despre ”Dylan al ei”. Torry Spelling, interpreta Donnei, a fost surprinsă plângând singură, în mașină.

Filmările pentru pelicula Riverdale, acolo unde Luke Perry juca în ultima vreme, au fost suspendate o perioadă, au anunțat producătorii.

 

Citește și: Inflamația cronică, cauza a 8 din 10 boli cu rata de mortalitate cea mai mare

 

Atacul cerebral i-a fost fatal

Luke Perry a ajuns de urgență la spital săptămâna trecută după ce suferise un sever atac cerebral în locuința lui din Sherman Oaks, California. Medicii de pe ambulanță l-au preluat conștient și chiar a colaborat cu ei, însă starea lui s-a deteriorat rapid, actorul a fost sedat la spital pentru a se permite recuperarea creierului. Leziunea a fost însă mult prea severă, iar Luke Perry a murit luni dimineață la spitalul St. Joseph din Burbank.

Atacul a survenit la doar o zi după ce fusese anunțat de un reeboot al seriei Beverly Hills, cu o parte din distribuția originală. Actorul s-a stins la doar 52 de ani. În urmă cu câțiva ani, Luke Perry fusese diagnosticat cu celule precanceroase și milita prin orice mijloc ca oamenii să meargă periodic la controalele medicale.

 

Comentarii: